Milanović je sada Kolindu ispratio s cvijećem, ali sjećamo se vremena kada joj je jedva pružio ruku

Milanović je sada Kolindu ispratio s cvijećem, ali sjećamo se vremena kada joj je jedva pružio ruku

Zoran Milanović je ispratio Kolindu Grabar Kitarović s Pantovčaka i pritom joj darovao cvijeće, nakon čega je bivša predsjednica ušla u službeno vozilo i napustila rezidenciju.

Prije toga su oko pola sata proveli za stolom bez medija, dok su gosti ostali na koktelu. Kolinda Grabar Kitarović, iako je otišla s Pantovčaka i prepustila predsjedničke dvore Zoranu Milanoviću, je službeno predsjednica do utorka u ponoć, a Milanoviću je prvi radni dan sutra, 19. veljače.

Među bolje raspoloženima bio je Jakov Kitarović, koji je u dobrom raspoloženju došao na Pantovčak, a raspoloženje nije splasnulo ni nakon što je njegova supruga službeno više nije predsjednica države. Ovo je  gesta  koju svi trebamo pozdraviti, ali ništa drugo se i nije moglo  očekivati od  novoizabranog predsjednika.

Međutim, ovo je prilika  da se podsjetimo da Zoran Milanović svojedobno jedva pružio  ruku tadašnjoj predsjednici kada je dolazio na  Pantovčak na konzultacije.  Znači li to da je   Milanovića dobar i uljudan samo kada mu ide u životu, a da je  arogantan i   bezobrazan kada doživljava  poraze.  Mi bismo mu preporučili da se drže stare izreke: U dobru se ne uzvisi, a u zlu ne ponizi.

Foto: Lana Slivar Dominić/Hina

Facebook Comments