Krešo Dolenčić tvrdi da nije mason: Evo kako je objasnio zašto je Thompson ostao bez struje na dočeku Vatrenih

Krešo Dolenčić tvrdi da nije mason: Evo kako je objasnio zašto je Thompson ostao bez struje na dočeku Vatrenih

Prije nekoliko dana neki hrvatski mediji su objavili da je redatelj  Krešo Dolenčić mason. Nakon višednevnih pokušaja portal Direktno je  uspio stupiti u kontakt s njim kako bi saznali njegovu stranu priče. On je sve negirao.

“Nisam mason. To je sve što ću reći i nemam više komentara na tu temu”, kratak je bio Dolenčić.

Podsjetimo, portal Direktno je prikazao dokumente na kojima je vidljivo da su i Budak i Dolenčić članovi Velike Lože Hrvatske.

Uz Dolenčića se veže i situacija s dočeka Vatrenih u srpnju 2018. godine kada je Marku Perkoviću Thompsonu navodno isključen mikrofon. Za taj slučaj izravno je prozvan bio Dolenčić, no on ističe da su stvari u potpunosti drugačije.

“Ta priča oko Thompsona je isto lažna, nitko njemu nije isključio mikrofon. Kiša je padala i sve je bilo mokro. Po tom pultu gdje je bila elektronika padala je kiša i ne znam što se kasnije dogodilo”, objasnio nam je u razgovoru.

Upitali smo ga i je li ikada bio u nekakvim vezama s masonima odnosno je li dobivao ponude za učlanjenje u masonske udruge.

“Gledajte, jedino što ću reći je da nisam mason i nemam nikakve veze s time, nemam više što za nadodati”, zaključio je Dolenčić u razgovoru za Direktno.

Foto: Mario Strmotić/Hina

Facebook Comments