Kovačev stožer ogorčen na zlonamjernu Hinu: Širi lažne vijesti. Najoštrije osuđujemo ovakav oblik neprofesionalizma

Kovačev stožer ogorčen na zlonamjernu Hinu:  Širi lažne vijesti. Najoštrije osuđujemo ovakav oblik neprofesionalizma

Stožer  Mire Kovača reagirao je na Hininu vijest iz  Slavonskog Broda u  kojoj se tvrdi da je na njegovom skupu bilo desetak  HDZ-ovaca. Optužuju Hinu za neprofesionalizam i širenje  lažnih vijesti.  Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“U Hininoj vijesti emitiranoj u 19.09 28. veljače, pod naslovom Na skupu Opcije za promjene u Sl. Brodu samo 10-ak Hdz-ovaca, a koju su prenijeli brojni mediji objavljeno je više neistina.

Prvo, nije riječ o skupu već o druženju s članovima u organizaciji koordinatora Opcije za promjene Slavonsko-brodske županije. Opcija za promjene u ovoj kampanji uopće nije i neće organizirati skupove već isključivo razgovore s članovima.

Drugo, potpuno je lažna i zlonamjerna informacija da je na druženju bilo desetak ljudi.

Treće, potpuno je izmišljena informacija da su na druženju bila samo dvojica kandidata jer se članovima obratilo svih pet kandidata.

I konačno, druženje je bilo zatvoreno za medije, novinar Hine (kao ni novinari drugih refakcija) nije bio na druženju, što potvrđuje da je objavljena vijest potpuno izmišljena.

Najoštrije osuđujemo ovakav oblik neprofesionalizma i zahtijevamo žurni ispravak vijesti i javnu ispriku!

Fotografije s druženja koje demantiraju Hininu vijest možete naći na službenim platformama Opcije za promjene”,  ističe se u Priopćenju koje je potpisoala  glasnogovornica Silvana  Oruč Ivoš.

Facebook Comments