Dramatično obraćanje bivše premijerke Jadranke Kosor: Oštećenja u stanu. Mama je bolesna

Dramatično obraćanje bivše premijerke Jadranke Kosor: Oštećenja u stanu. Mama je bolesna

Bivša premijerka Jadranka Kosor oglasila se na Twitteru nakon snažnog potresa u Zagrebu i progovorila o teškoj situaciji s majkom. “U autu, svi zgurani jer je hladno. Oštećenja u stanu. Važne stvari nisam uzela. Mama bolesna. Teško je, valjda ćemo izdržati. Budite svi pribrani i hrabri. Neka vas panika ne preuzme”, napisala je Kosor.

Političarki je puno pratitelja dalo podršku u komentarima. “Držite se. Mi ćemo svi još nekako. Naši stari roditelji su nam najveća briga ovih dana”, “Čuvajte se”, “Strašno…U mislima smo sa vama i sa svima u Zagrebu..”, “Ostanite pribrani. Nesreća za nesrećom, ali panika neće pomoći”, “Budite jaki”, napisali su joj.

 

 

Da je sve u redu svoje je fanove obavijestila i glumica Bojana Gregorić Vejzović, koja živi u centru Zagreba. Nakon potresa s obitelji je izašla iz stana, a čini se da im je bilo hladno pa su u vrtu zapalili vatru i zagrijali se.

‘Pozdrav iz centra Zagreba! Živi smo, slušamo seizmologe sugrađani moji, a ne lažne vijesti! Naša zgrada je u dobrom stanju, izgleda da imamo sreće i vraćamo se iz našeg vrta u stan! Svako dobro Zagrebe moj mili’, napisala je glumica.