Incident na N1 televiziji: Kako se novinarka Sandra Križanec “obračunala” s Pavlom Kalinićem

Incident na N1 televiziji: Kako se novinarka Sandra Križanec “obračunala” s Pavlom Kalinićem

Pavle Kalinić, pročelnik Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba trebao je danas gostovati uživo na N1 televiziji. No prije emisije posvađao se s voditeljicom i producenticom N1 televizije Sandrom Križanec koja je objavila da Kalinić ipak neće biti u emisiji.

– Nakon nepoštivanja mjera u dva studija, verbalno smo se razračunali gospodin Kalinić i ja. Možda i zbog toga što je očekivao pitanja na koja ili nema odgovor ili nema odgovor u pravom trenutku. Ili ako ih ima, mogu ih dostaviti gradu Zagrebu u našem e-mailu, koji ću i uputiti odmah nakon emisije. Jedno od pitanja trebalo je biti i zašto Grad nije učinio puno ustupaka, a suočio se s potresom. Za razliku od drugih gradova poput Splita, Rijeke i Osijeka, ukinuo besplatne komunalije na određeno vrijeme, posebno onima koji su stradali u potresu, ograničio naplatu parkiranja i slično. To su trebala biti tek neka od pitanja, a potražit ću ih, kao što sam rekla, pisanim putem. Dakle, odgovore nećemo dobiti, možda ih jednog dana i dobijemo, ali nije stvar u tome što ih nismo dobili mi, nego ih prije svega nisu dobili građani Zagreba – objavila je voditeljica N1 televizije Sandra Križanec, prenose 24sata.

Pavle Kalinić omiljeni je Bandićev operativac za kojeg tvrdi da će prije smijeniti sebe nego njega. Imao je nakon incidenta u studiju N1 televizije presicu na kojoj je optužio da su ga htjeli isprovocirati.

– Rekli su mi da će me namjerno raz*ebati u studiju, imam sve slučajno snimljeno. U toj situaciji odlučio sam napustiti zgradu. Prije toga sam otišao kod gospodina Ladišića i požalio se na ponašanje gospođe Križanec. Spominjali su mi obitelj, meni i Bandiću čija je mama umrla – tvrdi Kalinić.

Foto: N1