MIROSLAV ŠKORO: Milanović i Plenković ostvaruju svilenkasto-meku kooperaciju u režiji Mate Granića. Stožeraši u Slavoniji naganjaju građane dronovima

MIROSLAV ŠKORO: Milanović i Plenković ostvaruju svilenkasto-meku kooperaciju u režiji Mate Granića. Stožeraši u Slavoniji naganjaju građane dronovima
Predsjednik  Domovinskog pokreta Miroslav Škoro  smatra da  predsjednik  Zoran Milanović uglavnom ne radi ništa.
“Uglavnom radi ono što je i obećao, ništa. Na trenutak mi se činilo da će se uistinu ponašati kao predsjednik svih građana, a onda je prvo maknuo biste hrvatskih velikana i umjesto tvrde kohabitacije s premijerom Plenkovićem ostvaruje svilenkasto-meku i već davno dogovorenu kooperaciju starih kadrova Mate Granića. Ipak, nedavno je svekoliku javnost, pa i mene, gospodin Milanović iznenadio upozoravajući na ugrožavanje ljudskih prava i otkrivajući informacije o teškom stanju s gripom 2017. godine, te prozvao banke zbog kamatarenja. Mediji su preko toga šutke prešli i tog mi se trena učinilo kao da je negdje puklo između dva pajdaša sa Zrinjevca. Išli su zajedno u Jasenovac i opet je sve po dogovoru za formiranje velike koalicije. Nadam se da će skupa i na Bleiburg. Milanović je zbog izjave o HOS-ovoj ploči ponovno vidljiv, ali se ne ponaša kao predsjednik svih građana i vrhovni zapovjednik”, izjavio je Škoru u razgovoru za Večernji list ponavljajući da se  zalaže da se  sazna  potpuna istina o Jasenovcu.

“Ne vidim ništa nejasno i negativno u toj jednostavnoj i benignoj rečenici koju potpisuje Domovinski pokret. Moj stav o svemu je poznat još od predsjedničke kampanje. Nitko normalan ne spori postojanje tog logora i to je za svaku osudu, bilo i ostalo. Istovremeno, istine radi i zbog silnih prijepora smatram da zdravorazumski i znanstveno utemeljen pristup bilo kojoj temi može smetati samo izuzecima indoktriniranima jednoumljem”, rekao je Škoro.

Smatra da se  borba protiv koronavirus koristi  i za narušavanje građanskih sloboda.
“Jesu li nam zaštitnim mjerama protiv koronavirusa narušene slobode? Neke ideje koje su proteklih mjesec dana došle od vladajućih neodoljivo podsjećaju na one korištene u odbačenom socijalističkom sustavu – nemojte se vi građani ništa brinuti, sve će to za vas majčica država obaviti. Jedno je čekati u redu za nabavu zbog koronavirusa, a drugo je čekati u nepreglednim redovima radi kojekakvih nametnutih nestašica zbog virusa komunizma. Jedno je uvesti mjere zaštite i ograničenja da bi se zaštitilo zdravlje ljudi i njihovi životi, a drugo je koristiti te iste mjere za političke probitke i na mala vrata uvoditi nadzor građana. Žele nam pod krinkom borbe protiv virusa kontrolirati mobitele, a u Slavoniji građane već naganjaju dronovima. Iako nas putem kojekakvih aplikacija već nadziru svjetske korporacije, smatram da svako zadiranje u privatnost nije dobrodošlo, a zaobilaženje dvotrećinske većine Sabora po ključnim pitanjima je nedemokratski i neprihvatljivo”, naglasio je predsjednik Domovinskog pokreta.