Ivica Šola napisao neviđeni panegirik Andreju Plenkoviću: Sve premijerove kritičare proglasio lešinarima i laprdalima

Ivica Šola napisao neviđeni panegirik Andreju Plenkoviću: Sve premijerove kritičare proglasio lešinarima i laprdalima

Kolumnist Slobodne Dalmacije Ivica Šola napisao je hvalospjeve  o  premijeru Andreju Plenkoviću  u svojoj  najnovijoj kolumni u Slobodnoj Dalamaciji.

“Cijeli svijet je u banani zbog koronavirusa. Andrej Plenković sa svojim timom izvrsno upravlja krizom. To ne kažem samo ja, to su mi rekli ljudi, diplomati, čije zemlje, puno bogatije i s više stručnih ljudskih resursa, nisu na toj razini kao Plenković i ekipa.
Plenković, kao i cijeli svijet vodi, doslovno, rat protiv nevidljivog neprijatelja, koji ubija ne samo ljudske živote, već i ekonomiju, svagdašnji život i navike. Plenkovića „baš ide“, nakon korone eto mu i potresa, baš ga „mazi“ sreća.

Stoga, kada vidim dio oporbe i raznih pametnjakovića kako politički lešinare na ovoj situaciji u kojoj će Plenković kao najodgovornija osoba biti ili pukovnik ili pokojnik, ovima je iz svoje pozicije lako laprdati što bi u ekonomskom, ovom ili onom smislu trebalo napraviti i što Plenković radi ili je radio krivo. Jest, i ja sam mu neke stvari u prošlosti zamjerio, no ovo nije vrijeme za lešinare, podjele i laprdanja, za zlo pamćenje, sada je bitno da Andrej Plenković i njegov tim naciji ulijevaju sigurnost, da je na čelu države, Vlade, čovjek koji se pokazao najboljim kada je najgore.

Uostalom, ne raste mu rejting među biračima jer su svi ti ljudi idioti koji ne prepoznaju kvalitetan rad. Ako sam ga više puta zadnjih godina kritizirao, imam stoga i pravo reći ovaj put – bravo”, piše Ivica Šola u svojok kolumni u Slobodnoj Dalmaciji.

 

Facebook Comments