Darko Milinović teže ozlijeđen: Motorom uletio u zavoj s 200 kilometara na sat

Darko Milinović teže ozlijeđen: Motorom uletio u zavoj s 200 kilometara na sat
Ličko-senjski župan Darko Milinović teže je ozlijeđen u padu s motora na Automotodromu na Grobniku.Nesreća se dogodila jučer, a prema prvim informacijama, Milinović je u padu s motora slomio ključnu kost i zadobio kontuzije.Nesreće se dogodila u zavoju poznatom kao jedinica, a prema informacijama s Automotodroma Grobnik, Milinović je u zavoj uletio s brzinom većom od 200 kilometara na sat, javlja Novi list.
Milinoviću je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Rijeka gdje se trenutno nalazi. Ličkome županu ovu nije prvi pad s motora na Grobniku.
Prije dvije godine u lipnju je u padu sa svojim Suzukijem GSXR 1000 na Grobniku ozlijedio zapešće.’Je li mi popustio kotač ili sam naletio na ulje… Ne znam. Skliznuo sam i tako išao 100 metara. Bio sam u nesvjesti, sjećam se kad sam pao i onda sam se u hitnoj probudio. Živ sam, preživ. Bit će dobro. Bajkeri nikad ne odustaju’, rekao je Milinović za Dnevnik.hr.Inače, ovo je nakon pauze zbog korone bio prvi takav susret motociklista na Grobniku.

 

Na slici: Darko Milinović na svom motoru
Facebook Comments