Doktorica Zadravec oslobođena krivnje i neće biti smijenjena: Mia Primorac je inscenirala sukob jer želi zataškati kriminal

Doktorica Zadravec oslobođena krivnje i neće biti smijenjena: Mia Primorac je inscenirala sukob jer želi zataškati kriminal

Doktorica  Dijana Zadravec pohvalila se na svom Facebook profilu da je Upravno vijeće  Vinogradske bolnice  donijelo odluku da je nedužna  i da je neće  smijeniti s  mjesta zamjenice ravnatelja Vinogradske bolnice. . Riječ je aferi od prije  šest mjeseci  kada je došlo do  verbalnog, a navodno i do fizičkog sukoba između  doktorice  Zadravec i djelatnice Mie Primorac.  Posto doktorice Zadravec prenosimo u cijelosti.

“Jučer je u Vinogradskoj održana sjednica Upravnog vijeća KBC Sestre milosrdnice gdje je napokon nakon 6 mjeseci nepravda ispravljena.
Dokazala sam da sam lažno optužena i Upravno vijeće je donijelo odluku da sam nedužna.

Od prvog dana sam tvrdila da je Mia Primorac kao niže rangirani izvršitelj, inscenirala sukob koji se nije dogodio kako bi zataškala koruptivne radnje kojima se ispred grupe ljudi željela okoristiti projektom od 32,5 milijuna kuna kojeg sam ja dovela u KBC SM. Paralelno je radila za Vinogradsku bolnicu i tvrtku Europlantaže d.d. za koju je namještala natječaj za što je kazneno prijavljena nadležnim institucijama”, napisala je doktorica Zadravec koja je  prije dva dana  s premijerom Plenkovićem bila u posjetu Međimurju.

Na slici: Doktorica Dijana Zadravec i premijer Plenković

Foto: Facebook