Igor Peternel poslao poruku bivšem prijatelju: Raspudiću, ti nisi čovjek. Mene napadaš, a HDZ-ovca Lučića gledaš poput pitom ptičice

Igor Peternel poslao poruku bivšem prijatelju: Raspudiću, ti nisi čovjek. Mene napadaš, a HDZ-ovca Lučića gledaš poput pitom ptičice

Igor Peternel, kandidat Domovinskog pokreta u prvoj izbornoj jedinici, reagirao je  na izjave  Nine Raspudića koji ga je optužio da je bio član SDP-a.  Peternelov  post prenosimo u cijelosti.

” Taj kojega si večeras ničim izazvan (mi se mostom ne bavimo) osim paničnim strahom za uspjeh svoje žene, u Otvorenom prozvao da je bio član SDPa, upravo taj ti je prijateljski pomagao promovirati knjigu po Hrvatskoj. Bas mene nepodobnoga si zvao, a ne svoje sadašnje stranačke kolege! Zanimljivo! Tada ti pogrešna epizoda iz moje ne bas bliske prošlosti nije ni najmanje smetala! Organizirao sam ti između ostalog i promociju u Novskoj ! I predavanje u Okrugljaku! Hvalio si me na tim prezentacijama toliko da mi je čak neugodno bilo! Isticao moju višegodišnju predanost promociji antitotalitarnosti i zalaganje za bolje društvo! Nudio mi kasnije na pregovorima da budem s tobom na listi! Sada odjednom promjena! Mene kojeg nema u studiju napadaš, a zanimljivo je kako u predstavnika HDZa Ivu Lučića gledaš poput pitome ptičice i niti jednom s njim ne uđeš u polemiku!


E moj Raspudicu, možeš ljevičarsku kariranu košulju koja ti je godinama bila zaštitni znak kako bi se dodvorio mainstreamu, onom mainstreamu kojeg si prozivao, a istodobno očajnički želio da te prihvati, možeš zamijeniti za crno odijelo i sivu kravatu, ali ne možeš promijeniti cinjenicu si jedini Tzv. konzervativac koji je preživio sve promjene na javnoj televiziji pa čak i teror Radmana! Ti si bez problema savjesti nastupao na javnoj televiziji dok sam se ja borio da Karolina Vidović Krišto ne dobije otkaz! Konzervativac koji je prihvatljiv RTLu i Weekend medija festivalu, lijevo -liberalnim oazama šunda! Prihvatljiv si zato sto se nikada poput Hasanbegovica, Željke Markic, Bartulice pa čak i mene nisi za ništa konkretno javno izložio. Nikada medijsku batinu nisi osjetio! Uvijek u zavjetrini filozofske salonske rasprave! I naravno uz honorar!
U kampanji se najbolje vidi WHO is WHO in the ZOO! I pogotovo tko je kakav čovjek!
Imaš spiku , ali nisi čovjek!
Sram te bilo!
Želim ti uspjeh i sreću na izborima! Trebat će ti jer vidim da si nažalost zbog toga spreman izgubiti dostojanstvo i gospodstvo!
Prebacilo te Nino!

P.S. Ovo nije poziv medijima za sučeljavanje! S gospodinom vise nemam o čemu razgovarati”,  piše Igor Peternel.