Karolina Vidović Krišto poslala poruku nervoznom i površnom Bojanu Glavaševiću: Zašto je na HRT pozvala Igora Vukića?

Karolina Vidović Krišto poslala poruku nervoznom i površnom Bojanu Glavaševiću: Zašto je na HRT pozvala Igora Vukića?
Karolina  Vidović Krišto reagirala je na  komentar  Bojana Glavaševića koji je  krivo interpretirao jednu njezinu izjavu. Poručila mu je da se prije  javnih nastupa dobro informira jer u suprotnom može ispasti površan i nervozan. Post Karoline Vidović Krišto prenosimo u cijelosti.
“Poruka Bojanu Glavaševiću
Ako se ne stignete informirati onda radije nemojte ni istupati, jer možete ispasti površni i nervozni.
Prema istraživanju provedenog u SAD-u, u kojem su ispitani osuđeni pedofili, utvrđeno je – njih 85% su i homoseksualci. Ta rečenica istaknuta je čak i u naslovu Jutarnjeg (vidi sliku).
Ali, kako možete vidjeti na drugoj slici, Bojan Glavasevic je napisao obrnutu tezu – napisao je kako su 85% homoseksualaca pedofili, te dodao da ja to tvrdim.
I u prvoj rečenici svoje nes(p)retne objave mu se dogodio još jedan gaf. Naveo je da sam ugostila negatora holokausta, što je uvreda i kleveta protiv Igora Vukića, a istina je da sam Igora Vukića u emisiju HRT-a pozvala u svojstvu istraživača i publiciste da predstavi svoju knjigu “Radni logor Jasenovac”, plod njegovog istraživanja Jasenovca za što je Igor Vukić bio financiran od hrvatske Vlade. Obveza HRT-a je objavljivati društveno relevantne teme, pogotovo ako ih se (su)financira iz Državnog proračuna.
Ponavljam savjet Bojanu Glavaševiću – ako se ne stignete informirati onda radije nemojte ni istupati, jer možete ispasti površni i nervozni”, piše Karolina Vidović Krišto.
Foto: Damir Senčar/Hina