Kolinda se oglasila nakon operacije: Detaljno je objasnila zašto je zahvat bio nužan

Kolinda se oglasila nakon operacije: Detaljno je objasnila zašto je zahvat bio nužan
Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović oglasial se nakon  operacije u KBC-u Rebro. Objavu prenosimo u cijelosti.

“Dragi svi, javljam vam se sKBC Rebro, Zagreb nakon operacije stenoze spinalnog kanala vratne kralježnice s mijelopatijom i radikulopatijom. Riječ je o cervikalnoj diskektomiji prednjim pristupom uz fuziju i instrumentaciju.

Ponajprije hvala cijelom medicinskom timu na čelu s prof.dr. sc. Miroslavom Vukićem i osoblju NeourokirurgIje KBC Rebro na njihovoj skrbi. Hvala iSpecijalna Bolnica Sv. Katarina  Radiochirurgia Zagreb , svim drugim medicinskim ustanovama i pojedincima koji već godinama brinu o stanju moje kralježnice i ozljedama ruke i ramena.
Hvala 💕 obitelji, prijateljima i svim dragim ljudima koji su mi ovih dana pomagali napraviti pripreme za oporavak kod kuće.
Hvala svima vama koji mi šaljete dobre želje i molitve.
Ova je operacija bila nužna, vjerojatno još i ranije. Nije bila riječ samo o bolovima, već i o funkcionalnim i motoričkim smetnjama koje su počele utjecati na moj život. I to ne samo na onaj protokolarni, zbog poteškoća sa stajanjem, gubitka ravnoteže i slično, već i na svakodnevni život. Bilo je već teško potpisati se i općenito pisati rukom, zakopčati dugmad, otvoriti bočicu vode, našminkati se, prinijeti žlicu ustima…
Sad slijedi duži oporavak u kojem se oslanjam na potporu obitelji, prijatelja i svih dobrih ljudi.
Svima želim svako dobro, zdravlja i snage, posebno svim djelatnicima u hrvatskom zdravstvu koji daju sve od sebe kako bi nas zaštitili i liječili, napose u ova neobična vremena”, napisala je Kolinda Grabar Kitarović.
Facebook Comments