Kako Hrvati plaše malu djecu: Ako ne pojedeš sve na tanjuru, doći će ti Milanović

Kako Hrvati plaše malu djecu: Ako ne pojedeš  sve na tanjuru, doći će ti Milanović

I dalje se ne prestaje raspetljavati priča o nezakonitom klubu u Slovenskoj ulici uhićenog bivšeg šefa Janafa Dragana Kovačevića. Mnogi su se hrvatski moćnici, a među njima i suprug bivše predsjednice Jakov Kitarović, okupljali u njemu.

Bilo je tu sudaca, pravnika, novinara, političara, a u klub je “zalutao” i predsjednik Zoran Milanović za vrijeme “lockdowna”. Od samog je početka afere govorio kako je bio tamo, ali, tvrdi, “ne zna koliko puta ni koliko često”, javlja RTL.

“Jesam li trebao biti doma tih mjesec dana? S kim se ja smijem nalaziti tih mjesec dana? To je bilo u vrijeme lockdowna i zvao me prijatelj iz Dalmacije, bilo je puno hrane koju je trebalo baciti jer nije imao kome dati. Našli smo se jer je tamo bilo praktičnije. Ali to je bezvezna tema”, rekao je Zoran Milanović.

Hrvatima nije trebalo dugo da i od ovoga naprave još smješniju situaciju i odgovore predsjedniku putem Twittera, aludirajući na činjenicu kako se u Hrvatskoj hrana ne baca jer se nema što baciti:

Roditelji navodno plaše svoju djecu za stolom ako ne pojedeš sve na tanjuru doći će ti Milanović pic.twitter.com/rLZyIgAgfL

— Dario Dalmacija (@dariodalmacija) September 26, 2020

Foto: Siniša Kalajdžija/Hina

Facebook Comments