Procurilo ime poznatog televizijskog novinara koji je dolazio u Kovačevićev klub

Procurilo ime poznatog televizijskog novinara koji je dolazio u Kovačevićev klub

Govoreći o gostima Kluba “Slavonska ravnica”, u Slovenskoj 9, vlasništvo uhićenog šefa JANAF-a Dragana Kovačevića, predsjednik Zoran Milanović je kazao je da su u Klub dolazili i neki poznati i utjecajni novinari.

Tu opasku, objašnjavajući svoj boravak u Klubu, Milanović je izgovorio još u subotu, a u medijima je prošla ispod radara, piše Maxportal.

Kao gosti sad već famozniog Kluba u Sloevsnkoj spominju se ministri, poduzetnici, suci, glumci, glazbenici, hostese…., ali ne  novinari.  Slično kao i u slučaju Dana Fingewalda, novinara uhićenog zbog sumnje na pedofiliju.

Navedeno je da je u klub dolazio Rade Šerbedžija, a mediji su više puta ponovili da je gost kluba “Slavonska ravnica” bio i  Stanko Šarić, vođa ex  Zlatnih dukata.

Maxportal je primio neslužbenu, ali informaciju iz dva pouzdana izvora,  (jedan je odvjetnik u postupku, a drugi osoba koja je bila gost kluba) da je “utjecajni novinar”, kako kako ga je nazvao predsjednik  Milanović, Zoran Šprajc, urednik i voditelj na RTL-u.

Zoran Šprajc je dolazio u Kovačevićev klub

Tijekom jutra poslali smo upit na RTL i tražili komentar Zorana Šprajca, odgovor ćemo objaviti kad ga dobijemo.

Drugi utjecajni novinar koji se spominje da je dolazio u Klub je zaposlenik  Nove TV , no ta informacija nije nam sto posto potvrđena pa njegovo ime ne možemo objaviti, piše Maxportal.

 

Facebook Comments