Bivši SDP-ovac izaziva Milanovića: Ja sam policijski sat pa da vidim kako ćete me strpati u maricu

Bivši SDP-ovac izaziva Milanovića: Ja sam policijski sat pa da vidim kako ćete me strpati u maricu

Saša Srića, internist pulmolog s KPB Jordanovac,  koji je već u više navrata kritizirao neodgovorno ponašanje onih koji ne poštuju epidemiološke mjere, ovaj put je reagirao na izjavu predsjednika Zorana Milanovića poručivši mu da zbunjuje javnost i podcjenjuje trud liječnika.

“Brojke su i dalje izuzetno velike, pandemija bukti, broj hospitaliziranih i onih pacijenata na respiratoru se povećava, a broj preminulih je velik. Medicinske sestre i liječnici te pomoćno zdravstveno osoblje kao i svi zaposlenici u zdravstvu daju svoje maksimume i jednostavno održavaju zdravstveni sustav na sve klimavijim nogama.

Apeliram na pojedine političare koji svojim izjavama zbunjuju javnost i time podcjenjuju naš trud i izloženost prvenstveno misleći na predsjednika RH Zorana Milanovića koji je izjavio da sve one koji promišljaju o policijskom satu treba strpati u maricu je nedopustiva i autokratska.

Pa koliko činimo moji kolege i ja za zdravlje svakog građana i da smatram da je potreban u nužnosti i policijski sat pa da vidim predsjedniče kako ćete me strpati u maricu. Sugeriram kao liječnik s obzirom na vaše izjave u posljednje vrijeme da se testirate, ali ne na Covid i da se bavite poslovima predsjednika RH”, poručio je dr. Srića putem Facebooka.

Srića je bivši SDP-ovac koji je nedavno napustio stranku.

Foto: Edvard Šušak/Hina