Ovo je bilo negledljivo: Voditelj zaplakao kada je njegova medijska kuća proglasila Bidena predsjednikom SAD-a

Ovo je bilo negledljivo: Voditelj zaplakao kada je njegova medijska kuća proglasila Bidena predsjednikom SAD-a

Lijevo-liberalne medijske kuće u SAD-u proglasile su jučer pobjedu Joe Bidena. CNN je prvi objavio vijest u 17.24, slijedili su NBC i MSNBC 55 sekundi kasnije. CBS je učinio isto u 17.25, a ABC u 17.26 sati.

Nakon što je CNN proglasio pobjednika, u studiju te medijske kuće naklonjene Demokratima, nastala je euforija. Nakon što je voditelj Anderson Cooper pročitao vijest, obznanio ju je i Van Jonesu.

Van Jones, politički komentator na CNN-u te bivši dužnosnik Obamine administracije, usred prijenosa je zaplakao, prenosi Narod.

“Od jutros je lakše biti roditelj, lakše je biti otac. Puno je lakše djeci govoriti da je karakter važan, da je istina važna. Da je važno biti dobra osoba”, rekao je Jones jecajući pred kamerama, a govorio je i o patnjama Amerikanaca.

“Ako ste musliman u ovoj zemlji, više se ne morate brinuti što vas predsjednik ne želi ovdje. Ako ste imigrant, ne treba vas brinuti činjenica da će predsjednik biti sretan ako vam uzmu djecu. Svaki dan ste se budili i čitali tweetove i brinuli se, sad ćemo moći imati mir.”

“Samo želim da moj sin vidi ovo, ovo je dobar dan za našu zemlju”, izustio je voditelj u eteru.

Foto: Screeshoot