Dobre vijesti iz Istanbula: Doktorica Nensi Ćaćić je operirana, u potpunosti joj je odstranjena strana tvorba i osjeća se dobro

Dobre vijesti iz Istanbula: Doktorica Nensi Ćaćić je operirana, u potpunosti joj je odstranjena strana tvorba i osjeća se dobro

Doktorica dentalne medicine Nensi Ćaćić danas je operirana u klinici ACIBADEM u Istanbulu. Prema riječima liječničkog tima, u potpunosti joj je odstranjena strana tvorba veličine oraha sa zatiljnog dijela mozga.

Obitelj se zahvalila svima koji su svojim molitvama, pozitivnom energijom i donacijama omogućili da Nensi dobije najbolju moguću skrb, javlja Feral news.

Zahvalu obitelji prenosimo u cijelosti:

“Dragi svi,

Nensi je zahvaljujući vašoj pomoći i vašim molitvama danas operirana na klinici ACIBADEM u Istanbulu i, prema riječima liječničkog tima koji je odradio troipolsatnu operaciju, u potpunosti joj je odstranjena strana tvorba veličine oraha sa zatiljnog dijela mozga (okcipitalni režanj). Nakon operacije je uspješno razbuđena i osjeća se dobro, bez trenutno vidljivih negativnih posljedica same operacije. Izvađena tvorba je poslana na patohistološku analizu i sad trebamo sačekati 7 – 10 dana rezultate koji će nam pokazati o čemu se radi i, na temelju toga će se odrediti eventualna postoperativna terapija. Na prvu nije moguće odrediti o kakvoj vrsti tvorbe se radi pa se nadamo i molimo Boga da ipak nije u pitanju vrsta na koju su inicijalno, na temelju njima dostupnih snimaka i nalaza, posumnjali naši liječnici u Hrvatskoj.

Ovim putem Obitelj Ćaćić izražava svoju duboku zahvalnost svima koji su svojim molitvama, pozitivnom energijom i donacijama omogućili da naša Nensi dobije najbolju moguću skrb. Kroz donacije je skupljeno dovoljno sredstava za odlazak na ACIBADEM kliniku u Istanbul, za pokrivanje troškova operacije i postoperativne terapije pa pozivamo građane da više ne uplaćuju sredstva. Naglašavamo da ćemo sva sredstva koja eventualno ostanu nakon Nensinog liječenja donirati potrebitima koji budu prisiljeni boriti se sa istim ili sličnim bolestima i sa zadovoljstvom ćemo podijeliti s njima sva naša iskustva iz ovog vrlo energičnog i različitim emocijama ispunjenog razdoblja. Bog vas sve blagoslovio!  Obitelj Ćaćić”

Podsjetimo, doktorica Nensi Ćaćić  je dijagnosticiran glioblastom (agresivni tumor na mozgu).  Nensi je u rujnu diplomirala na Medicinskom fakultetu u Splitu i stekla titulu doktorice dentalne medicine i još nije imala priliku raditi u struci zbog njene teške dijagnoze.