Stipo Mlinarić Ćipe: Ispričavam se Plenkoviću što sam branio svoj grad, šokiran sam predstavom HDZ-a i SDSS-a

Stipo Mlinarić Ćipe: Ispričavam se Plenkoviću što sam branio svoj grad, šokiran sam predstavom HDZ-a i SDSS-a

Vukovarski branitelji i zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe komentirao je današnje događaju u Vukovaru. Njegovu izjavu prenosimo u cijelosti.

“Šokirao sam se ovom gestom koja je danas napravljena u Vukovaru, gdje je Milorad Pupovac bacio vijenac u Dunav. Trebao je s njim biti i Zvonko Milas, državni tajnik, iz HDZ-a, ali se naglo razbolio i na kraju nije došao.

Mogao bih i o Zvonku Milasu, ali nekom drugom prilikom. U politici je najbitnija odgovornost. Netko je ima, netko je nema. Bio sam tu cijelo vrijeme rata, od prvog dana do zadnjeg dana, nitko nije ubijen na mjestu gdje su bačeni vijenci, a posebno nitko nije mogao biti ubijen 17. studenoga.

To je opet predstava u režiji SDSS-a i HDZ-a. Jučer se gospodin Miroslav Škoro ispričao što je bio član HDZ-a. Ja se danas pred svim medijima ispričavam gospodinu Andreju Plenkoviću, predsjedniku HDZ-a, koji za ništa nije odgovoran, koji za ništa nije kriv i za ništa nije znao. Ispričavam mu se što sam branio svoj grad, svoj narod i svoju državu i što sam bio prisiljen pucati na njegovog koalicijskog partnera SDSS.