Miro Bulj odgovorio na napade Viktora Ivančića: Napadaju me Novosti u kojima se uhljebila Feralova siročad

Miro Bulj odgovorio na napade Viktora Ivančića: Napadaju me Novosti u kojima se uhljebila Feralova siročad
Novosti su snažno napale Miru Bulja nakon što je on zatražio da Vlada prestane financirati Srpsko narodno vijeće. Buljev post prenosimo u cijelosti.
“Napadaju me Novosti jer sam tražio prestanak financiranja Srpskog narodnog vijeća zbog Dejana Jovića, člana Savjeta SNV-a a koji se složio s tvrdnjama Pere Kvesića kako je sama ideja stvaranja Hrvatske retardirana, nakaradna i loša i da zato nije mogla rezultirati ničim dobrim.
Viktor Ivančić i ostala Feralova siročad se “uhljebila” u Pupovčevim Novostima gdje se ne bore za interese ljudi srpske nacionalnosti, o čijim životnim problemima upravo ja u Saboru najviše govorim.
Jedino čime se Novosti i Ivančić bave je širenje mržnje prema Hrvatskoj i svemu hrvatskom. A jedino hrvatsko što im nije mrsko su hrvatske kune”, napisao je Miro Bulj. Viktor Ivančić je naglasio da  hrvatska država  ne može biti ništa drugo nego loša zamisao ako njene interese zastupa zastupnik Bulj.
“Može li hrvatska država biti išta drugo nego loša zamisao, retardirana i nakaradna  u samoj ideji, ako njene interese zastupa zastupnik Bulj. Zdrav razum i minimum potrebe za slobodom upućuju na to da ne može. Dok god je svojom batinaškom zaštitom profilira zastupnik Bulj, hrvatska država može biti vrijedna jedino najvećeg prijezira”, napisao je Viktor Ivančić.
Foto: Lana Slivar Dominić/Hina