Javio se i Ivan Penava: Kod mene nema nikakvih novosti ni promjena, sve je po starom

Javio se i Ivan Penava: Kod mene nema nikakvih novosti ni promjena, sve je po starom

Gradonačelnik Vukovara  Ivan Penava je reagirao na  medijske napise o tome da napušta Miroslava Škoru i Domovinski pokret.Ističe da je kod njega sve po starom.

“U zadnje vrijeme često u novinama doznam ponešto o sebi što ni sam nisam znao. Kod mene nema nikakvih novosti ni promjena, sve je po starom, a vidim da je tako i kod različitih dušobrižnika.Živio senzacionalizam”,napisao je Penava.

Podsjetimo, Prije nekoliko dana  Večernji list je  špekulirao o Penavinom statusu u Domovinskom pokretu. .

“Na deset od 16 početnih mandata iz lanjskog srpnja ostaje sad Škoro, jer četiri suverenista odmah su, nakon konstituiranja Sabora, osnovala vlastiti klub, za što su i oni i Domovinski pokret tvrdili da je od početka bilo u dogovoru. Vrkljan i Krišto otišli su sad, a iako u stranci kažu da u preostale zastupnike imaju potpuno povjerenje, sljedeći je “sumnjivac” vukovarski gradonačelnik Ivan Penava. Upravo on nije došao na sjednicu Kluba na kojoj se izglasavalo povjerenje Milanu Vrkljanu, a unatoč činjenici da je Škoro, pri osnivanju vukovarske podružnice stranke, rekao kako očekuje da će im se pridružiti i Penava, gradonačelnik je odlučio osnovati vlastitu stranku. Ipak, kako sam kaže prvi čovjek Vukovara, iz kluba Domovinskog pokreta neće”, objavio je zagrebački dnevnik.

Foto: Hina