AFERA ZAMBIJA: Suverenist traži jasne odgovor od Plenkovića, Božinovića, Piletića…

AFERA ZAMBIJA: Suverenist traži jasne odgovor od Plenkovića, Božinovića, Piletića…

Saborski zastupnik Željko Sačić reagirao je na izjave Ivana Zvonimira Čička koje su on izrekao u ekskluzivnom razgovoru za Teleskop. Čičak je ustvrdio da se ne zna gdje se nalaze neka usvojena djeca te da je s time upoznat i hrvatski MUP. Sačićevu izjavu prenosimo u cijelosti.

“Prestrašno !!

Ministre Bezinoviću, glavni ravnatelju policije Milina, državni tajnice Mupa, koji izdaješ Domovnice i državljanstvo, Dorh, ministre Piletiću,, državna tajnice Mađericka, ministre GGR, nedostojne tzv.pravobraniteljice, posebno ” pravobraniteljica za djecu”..predsjednice Vlade , g.Plenkoviću…suče Dobroniću, tzv.izvanparnični suci i sutkinje…

Opet vas pitam : GDJE SU ZAVRŠILA i KAKO, KOD KOGA DANAS ŽIVE PROŠVERCANA , ILEGALNO KUPLJENA, tzv.”posvojena” i KRIJUMČARENA AFRICKA DJECA u Hrvatsku ????JESU LI SVI ONI UOPĆE U HRVATSKOJ ?ZNADETE LI KOLIKO IH IMA SA TAKVOM SUDBINOM, NEDOSTAJE LI NETKO I ZAŠTO GA NEMA U HRVATSKOJ ??Dakle, AKO IJEDNO TAKVO DIJETE NIJE U HRVATSKOJ, AKO JE NESTALO…OSIM NEPOSREDNO ODGOVORNIMA ZA TAJ OGAVNI MEDNARODNO DOKAZANI KRIMINAL, O KOJEM SE SLUŽBENO RASPRAVLJA, ne samo pred sudom u Zambiji, već i PRED TIJELIMA OUN- a, SUDITI CE SE I VAMA …za prikrivanje, pomaganje i zataškavanje krijumčarenja djece !!!

Svi vi ste NEPOSREDNO odgovorni za živote, zdravlje, slobodu i svekoliki integritet te nevine afričke dječice..Predsjednice Vlade g.ANDREJ Plenkoviću i min. Piletiću, odakle vam pravo da sprječavate provedbu ( nedavno donesene) Odluke saborskog Odbora za obitelj, mlade i sport , o diskretnom nadzoru i utvrđivanju gdje, kod koga , s kim, i u kakvim uvjetima danas žive ta afrička dječica u Hrvatskoj ..Koliko ih uopće ima ?

Niti to ne znate, ne vodite niti o tome nikakve evidencije..Samo preko evidencije Mupa( o njihovom stjecanju hrvatskog državljanstva) možemo saznati jesu li uopće još svi tu, ili su možda neka, ne daj Boze NESTALA, umrla ??Kada se promijeni vlast u Hrvatskoj – i o tome, o tom protupravnom zlu, ce se sve saznati “, napisao je Željko Sačić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: EKSKLUZIVNO: Ivan Zvonimir Čičak o aferi Zambija: Imam informaciju da se nekoj posvojenoj djeci gubi svaki trag. A to zna i naš MUP

Foto: Hina