Afganistanac iz čista mira nožem napao ženu: Sjedila je na klupi i ništa nije slutila

Afganistanac iz čista mira nožem napao ženu: Sjedila je na klupi i ništa nije slutila

U ponedjeljak je u parku na obali Majne u Frankfurtu, 19-godišnji Afganistanac iznenada nožem napao 41-godišnju ženu. Žena je sjedila na klupi i ništa nije slutila.

– Žena je oko 13.55 sati, ništa ne sluteći, sjedila na klupi u parku na obali Majne. Neopaženo joj je prišao 19-godišnji Afganistanac. Zatim ju je zgrabio za rame i iznenada ubo nožem. Usredotočio se prvenstveno na glavu i vrat svoje žrtve, priopćilo je Državno odvjetništvo u Frankfurtu, javlja Fenix-magazin.de.

Žena je uspjela pobjeći. No, nakon nekoliko metara pala je na tlo, oblivena krvlju. Afganistanac je ponovno pojurio prema njoj i nastavio je ubadati nožem.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Marija Selak Raspudić otkrila s kim pregovara o suradnji: A dala je i “šifriran” odgovor o mogućem povratku u Most

Svjedoci su vidjeli što se događa kad su čuli ženu kako vrišti. Pritekli su joj u pomoć, a 19-godišnjak je pobjegao. Žena je s teškim tjelesnim ozljedama odvezena u bolnicu, a napadač je kasnije pronađen skriven u grmlju u ulici Oskar-von-Miller-Straße i uhićen.

Protiv 19-godišnjaka je Državno odvjetništvo zatražilo raspisivanje tjeralice zbog sumnje na kazneno djelo pokušaja ubojstva i nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Trenutno se nalazi u pritvoru. Nije poznato zbog čega je napao nesretnu ženu, javlja Fenix-magazin.de.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Miroslav Škoro pokušava “parazitirati” na Vatrenima: A možda je i ovaj put pogriješio

Podsjetimo, jedan drugi Afganistanac je i prije tjedan dana ranio šest osoba u napadu nožem na gradskom trgu u Mannheimu u petak 31. svibnja, prije početka manifestacije pokreta Pax Europa.

Teško je povrijeđen jedan policajac kojem je napadač velikim nožem zadao ubode u vrat i u predjelu glave koji je kasnije preminuo.

Na slici: Mjesto na kojem je uboden njemački policajac prije tjedan dana

Foto: Hina