Alen Vitasović otkrio: Imao sam ozbiljnih zdravstvenih problema. Povratio sam dvije litre krvi, pukle su mi arterije u grlu

Alen Vitasović otkrio: Imao sam ozbiljnih zdravstvenih problema. Povratio sam dvije litre krvi, pukle su mi arterije u grlu

Alen Vitasović je početkom studenog rekao za Story da je u bolnici, nije govorio o konkretnom problemu, ali uspjeli smo porazgovarati: ‘Prije svega želim pozdraviti čitatelje Storyja! Zdravlje je stabilno. Dobro sam, ali opet sam imao zdravstvenih problema. Ipak, jak sam ja, nije mi prvi put. Hvala doktorima i sestrama u Pulskoj bolnici. Sad je otkrio da je situacija bila ozbiljna.

‘Jako sam se bio razbolio. Povratio sam dvije litre krvi, pukle su mi arterije u grlu pa je krv tekla u želudac’, rekao je za Večernji list.

Prošle godine u ožujku otkazao je koncerte i snimanje novih pjesama.

‘Dragi prijatelji, moja publiko i svi koji su uvijek bili uz mene, zbog teških iznenadnih zdravstvenih problema, a po savjetu stručnjaka, prisiljen sam otkazati sve koncerte, snimanja i to nakon tri godine bez moje muzike i egzistencije. Bitno je zdravlje. Hvala Vam na dugogodišnjoj pomoći i podršci. Nema predaje’, poručio je tada na Facebooku, piše Story.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Mojmira je postavljala servilna pitanja, a u Ripperu nema više rokerskog bunta: Skidam kapu svojoj kolegici Aleksandri Prijović

Objava je zabrinula neke od njegovih pratitelja te su mu poželjeli sreću i da se što prije vrati u svoju glazbenu rutinu.
‘Teška korona s bronhitisom, ne mogu se uopće kretati. Tu sam u pulskoj bolnici u izolaciji. Mučim se, grozno mi je. Moram koristiti invalidska kolica, sva sreća pa imam odlično osoblje i tretman. Da nisam došao na vrijeme, ne bi me vjerojatno sada ni bilo’, izjavio je Vitasović.

U razgovoru za Story.hr Vitasović se dotaknuo i financijskih problema koje je zadobio zbog koronavirusa. ‘Doduše, to ne ovisi o meni jer situacija je katastrofa. Mene kao glazbenika umara činjenica da ne možemo svirati, makar jednom tjedno. Iskreno, što ja mogu raditi osim ovoga, diskografija je propala, snimamo spotove, koncerti su rijetki ili ih uopće nema. Teško je, glazbenike prozivaju da idu brati krumpire, ali ljudi moji ‘ća da ja delan ko cili život kantan. Ja sam 45 godina na pozornici. Kamo da ja gren delati s 54 lita”, rekao nam je.