Anušić pokušava spasiti što se spasiti može: Ispričao se Milanoviću zbog primitivnog napada Tomislava Madžara

Anušić pokušava spasiti što se spasiti može: Ispričao se Milanoviću zbog primitivnog napada Tomislava Madžara

Šef Milanovićeva stožera Nikola Jelić na Twitteru je napisao da se Ivan Anušić, šef stožera Kolinde Grabar-Kitarović, ispričao zbog verbalnog napada savjetnika aktualne predsjednice Tomislava Madžara na Zorana Milanovića.

Šef stožera Kolinde Grabar-Kitarović Ivan Anušić ispričao se Zoranu Milanoviću zbog verbalnog napada savjetnika Madžara”, napisao je Nikola Jelić na Twitteru.

Podsjetimo, Zoran Milanović je nakon izlaska sa sučeljavanja spomenuo firmu koja je propala, a u kojoj je u Nadzornom odboru sjedila i Kolinda Grabar Kitarović.

Nakon toga ga je verbalno napao savjetnik Tomislav Madžar.

“Sram vas bilo, i zbog takvog govora i zbog takvog izražavanja”, rekao je Madžar Milanoviću, javlja N1.

“Svatko ima pravo na svoj stil. Mislim da je puno toga što izgovori neprimjereno, nevezano uz temu, a same teme dotiče se vrlo površno. Što se tiče današnjeg sučeljavnaja, nije me ništa pogodilo, navikla sam na sve vrste vrijeđanja”, rekla je Kolinda Grabar Kitarović nakon sučeljavanja o Zoranu Milanoviću.

“Puno konstrukcija uopće ne stoji i sučeljavanje je bilo u redu, ali voljela bih da smo se više fokusirali na program i na to što ćemo napraviti za Hrvatsku i građane, a ne pitanja koja su gotova i na koja više ne možemo utjecati”, rekla je i dodala da je u Kontinental prijevozu bila par mjeseci te da nije primila nikakav novac.

 

Foto: Daniel Kasap/Hina