Auto oprali varikinom: Ubojice su se više puta vraćali do deponija i dodatno zatrpavali tijelo djevojčice?

Auto oprali varikinom: Ubojice su se više puta vraćali do deponija i dodatno zatrpavali tijelo djevojčice?

Danka Ilić ubijena je 26. ožujka kada su na nju automobilom naletjela dvojica radnika Javnog komunalnog poduzeća ”Vodovod” Bor.

Reč o dvojici muškaraca S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot. Oni su, kako je otkrio glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević, koji ima dobre veze u policiji, udarili automobilom, ubacili tijelo u gepek, a potom je bacili na obližnji deponij.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Tragičan kraj potrage za nestalom Dankom: Dvije osobe su uhićene. Policija detaljno opisala kako je počinjen zločin

-Naletjeli su na nju pri velikoj brzini i ubili je na licu mjesta. Umjesto da pokušaju da pomognu i pozovu policiju, oni su je stavili u gepek i odvezli do deponija. Tamo su je bacili. Prvo su je zatrpali otpadom da ne bi bila prijmećena, a zatim su otišli i očistili automobil varikinom da bi uklonili trag krvi – kazao je Vučićević i dodao:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Nevjerojatno: Mala Danka nije bila odmah mrtva nakon što su je udarili automobilom. Jedan od njih je izašao iz automobila i zadavio Danku?

-Tek forenzičkom analizom su otkriveni tragovi krvi. Utvrđeno je da krv pripada maloj Danki. Policija je od početka imala indiciju da se nešto ovako dogodilo. Ove ubojice su se u više navrata vraćale do tog deponija i dodatno zatrpavale tijelo djevojčice. Grozan zločin, s predumišljajem. Policija je do dokaza u ovoj istrazi došla forenzičkom analizom tragova krvi. Tek što su otkrili da krv najvjerojatnije pripada Danki, radnici su uhićeni i pali na poligrafu. Jedan od njih je potpisao priznanje, drugi se još uvijek nećka. Oni će biti najstrože kažnjeni – rekao je Vučićević.

Foto: Screenshot