Bakić odgovorio Ceciju: A usput je otkrio kakav je znanstvenik Saša. Nešto je jako čudno

Bakić odgovorio Ceciju: A usput je otkrio kakav je znanstvenik Saša. Nešto je jako čudno

Nenad Bakić je reagirao na autorski tekst Saše Cecija koji je objavljen u Večernjem listu.

“Zašto ne vjerujete ovom ZNANSTVENIKU, vi neuki kmetovi i krezubi ravnozemljaši koji nećete cijepiti svoju djecu (tj. 99% Hrvata), pa se on ljuti na vas i nesretan je i žrtva govora mržnje?A on je strašno veliki znanstvenik, ima jako puno citata, samo vam neće reći da je to većinom gdje je preko 2000 koautora, cijeli odjeli, tko zna možda i čistačice”, ističe Bakić.

“Danas nam se Ceca žali, gdje drugdje nego u Večernjem, da je žrtva govora mržnje. Svakako ne podržavm prijetnje ako ih je dobio, iako čudno da ih ne rješava drugim putem (kao npr. ja) prijavom organima reda.

Koliko vidim najviše ga muči ismijavanje njegovih propalih teza na Facebooku gdje se trudi biti jako aktivan, uglavnom selfijima.Međutim, prije njega su oštromjeraški prvoredaši imali istu priču, TOČNO PRIJE GODINU DANA.Ismijavanje na društvenim mrežama, uglavnom njihovim vlastitim citatima.

Inače jedan od njih mi je čak i prijetio preko odvjetnice, koju sam ismijao (u komentaru).Ono što znamo da bi samo najveći zlikovci odustali od spašavanja života kad bi imali jake argumente, pa čak i ako ih se ismijava ili izvrgava ruglu na internetu. Ja sam recimo pod 10-100 puta težim, odvratnijim i, k tome, neistinitim napadima od svih ovih dolje zajedno.

Dakle, ako pretpostavimo da ovi nisu takvi zlikovci (to je i moja pretpostavka), onda su odustali zbog nečeg drugoga. A to je valjda jer nisu bili u pravu.K tome, naslov je lažljiv. Ovi ljudi nisu nikad ‘raspravljali’ nego jednostrano gurali propagandu kroz njima naklonjene medije.

Cvilež im je bio skroz patetičan, kao i Cecin.Srcem sam označio one koji su odustali od lockdownerske propagande, i nigdje u svijetu se nije dogodilo da je takva ekipa odustala. Neki i dalje navaljuju”, zaključuje Bakić.