Bakić reagirao na “skeptike”: Saša Ceci prednjači u dogmatskim i agresivnim izjavama

Bakić reagirao na “skeptike”: Saša Ceci prednjači u dogmatskim i agresivnim izjavama

Poduzetnik Nenad Bakić reagirao je na tekst koji je objavio Teleskop.

“Dana 12.1.2023. objavili ste članak https://teleskop.hr/hrvatska/skeptici-zestoko-napali-gordana-lauca-on-je-zloupotrijebio-najvecu-tragediju-u-povijesti-covjecanstva/ u kojem me predsjednik udruge Skeptici kleveće kao autora stranice Pandemija.hr, navodeći da se na njoj “vrlo eksplicitno navedeni stručnjaci difamiraju, što predstavlja značajnu prijetnju za njihovu sigurnost.”

To uopće nije istina. Štoviše, na navednoj stranici se doslovno navode njihove izjave točno na način na koji su objavljene u medijima i na društvenim mrežama.

Da paradoks bude veći, udruga Skeptici, odnosno sami njegovi članovi predsjedništva, kao i najistaknutiji članovi kao Saša Ceci, su prednjačili u krajnje dogmatskim izjavama i agresivnim zalaganjem i bez ikakve skepske za teške društvene intervencije, kao što su lockdown, nošenje maski, obavezno cijpljenje, Covid potvrde, cijepljenje sve djece (prema riječima ‘skeptika’ Cecija ‘kako se ne bi brinula da će nekoga zaraziti’), te se istovremeno agresivno obračunavali s onima koji su izrazili drugačije mišljljenje i bili u pravu (za razliku od ‘skeptika’). Pozivam vas kao i sve vaše čitatelje da posjete stranicu Pandemija.hr i uvjere se i sami”, ističe Bakić.

Foto: Hina