Banožić nazvao Milanovića “frustriranim nasilnikom s Pantovčaka”: On je destruktivan

Banožić nazvao Milanovića “frustriranim nasilnikom s Pantovčaka”: On je destruktivan

Nakon što se zbog opaski ministra obrane oko dodijeljivanja počasnih činova oglasio predsjednik Zoran Manović, sada mu je na društvenim mrežama odgovorio i Mario Banožić.

‘Vrijeđanje na najnižoj razini, od profesorice matematike do svih drugih koji mu se zamjere, jedino je što je preostalo poniženom nasilniku s Pantovčaka. Nakon što se pokunjen i poražen vratio iz Madrida, gdje nitko s njim nije htio razgovarati, sada vlastite frustracije pokušava iskaljivati preko leđa hrvatske vojske i hrvatskih branitelja, napisao je Banožić na Facebooku, javlja Tportal.

‘Za razliku od njega, kojemu ništa nije sveto kako bi demonstrirao svoju rušilačku i destruktivnu narav, nastavit ću obavljati svoj posao u najboljem interesu Republike Hrvatske kako bi se njezina obrambena moć podigla na još višu razinu. Ovo vrijeme traži odgovornost i razboritost, a ne destrukciju koja ni na koji način ne koristi Hrvatskoj’, poručuje ministar obrane u objavi s naslovom ‘Hrvatska neće biti talac frustrranog nasilnika’.

Podsjetimo, novi sukob rasplamsao se oko dodjele počasnih činova. Milanović je nešto ranije u danu poručio da Banožić ‘sve mrvice svoje pameti troši na smišljanje laži, podvala i štetočinskih poslova.’

‘Hrvatski branitelji i Predsjednik Republike ne mogu biti taoci lažljivog opstruktora. Počasne činove dobit će zaslužni hrvatski časnici, ratnici koji su ionako predugo čekali da im se i na taj način oda priznanje za doprinos u Domovinskom ratu. Banožića, koji nema ni trunke poštovanja prema tim časnim ljudima, niti će se pitati, a niti će se čekati da čovjek nedostojan dužnosti koju, na žalost, obnaša počne raditi svoj posao. Barem dotle dok mu DORH napokon ne pokuca na vrata’, oglasio se Milanović u priopćenju.

Foto: Hina