Bivša pomoćnica ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice: Žrtva mobinga je profesorica Zadravec. Izložena je orkestriranim napadima

Bivša pomoćnica ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice: Žrtva mobinga je profesorica Zadravec. Izložena je orkestriranim napadima

Slavica Vučko, bivša pomoćnica ravnatelja za financije KBC-a Sestre milosrdnice, stala je u obranu profesorice Dijane Zadravec koja upozorava na korupciju i kriminal u zdravstvenom sustavu.

“U slučaju prof.dr. Zadravec, jedino je ona mobingirana. Svi ostali, koji je optužuju za mobing, imali su zadatak da je provociraju, odbijaju radne zadatak i glume žrtve. Vidi se da imaju dobru zaštitu. Ne poštuju je kao svoju šeficu i organizirano i sikronizirano su na zadatku da izazivaju sukobe.

Sve se da iščitati iz rečenice doktorice Čulo, koja je na prosvjedu ispred Klinike za tumore pred TV izjavila: “Ovo su moji ljudi, ovo je moja bolnica i nek nas ostavi na miru.” Rečenica kojom se šalje poruka da prof. dr. Dijanu ne smatra svojom šeficom, krajnje je vrijeđajuća i ponižavajuća ali i mobingirajuća spram šefice prof. dr. Zadravec nakon što je odbila radni zadatak”, tvrdi Slavica Vučko.

Njezina izjava ima posebnu težinu s obzirom na to da je bila pomoćnica ravnatelja za financije pa je bila upoznata s tijekom novca. Zanimljivo je i to da je Krešimir Rotim, tadašnji ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice, smijenio Slavicu Vučko. Smijenjena je 2012. godine.

“U zdravstvu se ne traži struka i profesija, u zdravstvu je organizirani nered”, izjavila je svojedobno Slavica Vučko.