Bivši glavni urednik Sportskih novosti: Mediji na silu žele potjerati Dalića iz reprezentacije

Bivši glavni urednik Sportskih novosti: Mediji na silu žele potjerati Dalića iz reprezentacije

Mario Zorko, bivši glavnu urednik Sportskih novosti, ponovno piše o odnosu hrvatskih medija prema Izborniku Zlatku Daliću. Stekao je dojam da mediji pod svaku cijenu žele “izbaciti” Zlatka Dalića iz reprezentacije.

“Kako funkcioniraju medijski mozgovi? Bilo je dovoljno da Zlatko Dalić samo protokolarno odgovori “vidjet ćemo što će biti poslije Eura” i odmah su skočili, evo ankete na anketu ” tko poslije Dalića”!?Kao što su prije završetka kvalifikacija producirali “pouzdane” ankete “treba li Dalić ostati izbornik?” Ili “smije li Modrić voditi Hrvatsku”, “da li se Modriću treba zahvaliti” itd, itd…

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Poznata glumica: Stariji kolega me seksualno uznemiravao. Sjela sam s njim u automobil, a onda je on skrenuo u sporednu ulicu

ZANIMLJIVO, NITKO NIJE PONUDIO ANKETU:

“Trebamo li i kako zadržati Dalića nakon Eura da vodi Hrvatsku prema SP-u 2026?” Nema veze što Zlatko Dalić ima ugovor s HNS- om do 2026. godine i što će se na SP-u 2026. godine braniti Dalićevo svjetsko srebro i bronca, a u novom ciklusu Lige nacija Dalićevo srebro. Razbudile su se i PR službe za trenere koji će radije odbiti Bayern i Real u očekivanju pozicije izbornika. Samo maknite Dalića, ankete to traže, “JAVNOST to traži!”, MI TO TRAŽIMO!, dosta nam je tog nacionalnog zanosa i hrvatske euforije s reprezentacijom”, napisao je Mario Zorko.

Mario Zorko
Mario Zorko

Zatim se osvrnuo na Dalićev intervju Večernjem listu u kojem izbornik iznosi tvrdnju da u Hrvatskoj postoje mediji kojima je cilj trovanje atmosferu reprezentacije.

“Današnji intervju ZLATKA DALIĆA Večernjem listu: “Postoje portali i medijske kuće kojima je cilj narušavati atmosferu oko reprezentacije!”

Pitam se, pitam se… koja to “medijska kuća” sustavno ruši hrvatsku reprezentaciju? I zbog čega Zlatko Dalić ne daje intervjue za te handžar kućice? Potvrdio je u intervjuu subotnjem Večernjem i ono što je bilo jasno čim su skočili s handžar-anketama “tko umjesto Dalića?”: Nisam rekao da odlazim nakon Eura”, napisao je Zorko.

Foto: Hina