Bojan Ivošević poslao čudno priopćenje: Priznao je da nema osnovne kvalitete za politiku. Evo što mu je poručio poznati novinar

Bojan Ivošević poslao čudno priopćenje: Priznao je da nema osnovne kvalitete za politiku. Evo što mu je poručio poznati novinar

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević ispričao se novinarki Slobodne Dalmacije koju je verbalno napao. Najavio je kako će neko vrijeme ‘raditi u tišini’ te će se suzdržati od javnih istupa, javlja Tportal.

‘Pogriješio sam kada sam na neprimjeren način razgovarao s novinarkom Nikolinom Lulić i na tome joj se još jednom ispričavam. Zapravo, kad malo bolje razmislim, čini mi se da zaista ponekad imam problem u komunikaciji. To se događa u situacijama u kojima se potpuno emotivno predam nekom poslu i lako u žaru argumentiranja pređem granicu koja se ne smije prelaziti.

Potrudit ću se i u sljedećem razdoblju posvetiti unaprijeđivanju komunikacijskih vještina kako se ovakve stvari ne bi ponavljale.

One stvari koje dobro radim, radit ću u medijskoj tišini i u sljedećem razdoblju se povlačim iz javnosti. O stvarima iz mog djelokruga komunicirat će gradske službe, kako je često bilo slučaj i do sada’, napisao je Ivošević na svom Facebook profilu.

Na Ivoševićevu izjavu reagirao je poznati novinar Boris Mišević.

” Znači političar koji je rekao novinarki da će joj se napiti krvi je zaključio da mora poraditi na komunikacijskim vještinama. Pa će se eto povući iz javnosti na neko vrijeme. I on misli da je riješio problem. Ma povlači se s javne funkcije isti čas. Jedino to je ispravan potez. Zato i jesmo tu gdje jesmo, jer nam takvi piju krv već 30 godina. Nema tu časti, poniznosti, poštovanja, etičnosti, odgovornosti. Katastrofa”, napisao je Boris Mišević.

Podsjetimo, Bojan Ivošević je grubo napao urednicu Slobodne Dalmacije. Iz cijelog niza uvreda i prijetnji izdvajamo jednu koja je posebno šokirala urednicu Lulić osobito zgrozila: “Napit ću vam se krvi”(!!??).Ovo nije prvi put da se splitski dogradonačelnik obrušava na novinare Slobodne Dalmacije i drugih medija nakon objava tekstova koji mu iz nekog razloga “ne sjednu” – dapače, takvi su napadi sve učestaliji, a krug novinara koje je dogradonačelnik Bojan Ivošević verbalno napao – uz povišen ton i uvrede – sve širi.

Foto: Hina