Boris Dežulović se naljutio na svog “druga” Sašu Kosanovića: Koliko duboko oštećen moraš biti da sjediš s tim smradom Milomirom Marićem

Boris Dežulović se naljutio na svog “druga” Sašu Kosanovića: Koliko duboko oštećen moraš biti da sjediš s tim smradom Milomirom Marićem

Novinar Novosti Saša Kosanović izazvao je burne reakcije svojih kolega nakon što je objavio sliku sa zloglasnim srpskim novinarom Milomirom Marićem. Reagirali su brojni Kosanovićevi prijatelji među kojim je bio i Boris Dežulović koji je iskazao veliko nezadovoljstvo neodgovornim postupkom.

“Koliko duboko oštećen moraš bit da a) sjediš s tim smradom, pa se b) slikaš s njim, i to c) tri puta, pa d) staviš slike na Fejs. Jebo te Marić. Ali ozbiljno”, napisao je Boris Dežulović. Dobar dio Kosanovićevih Facebook prijatelja je osudio njegov postupak iako je, nažalost, bio i onih koji su taj neodgovorni postupak odobravali.

MOŽDA ŽE VAS ZANIMATI: Grobari u Beogradu izvrijeđali Kukuča i Rađu: Mi se nikada nećemo praviti fini prema ustašama

Milomir Marić, glavni urednik Happy TV-a, jedne od najgledanijih srpskih televizija poznate po šund sadržaju, emisijama u kojima gostuju ratni zločinci i kriminalci te vijestima koje nikada ne kritiziraju vladajući režim Aleksandra Vučića. Naprotiv, Happy TV često služi kao medij za obračun sa svim kritičarima i neistomišljenicima Vučićeva režima.

Saša Kosanović ne vidi problem

Njegov čest gost je ratni zločinac Vojislav Šešelj koji koristi ovu gledanu televizijsku za širenje mržnje ne samo prema Hrvatima nego čak i prema srpskoj oporbi. Kod Mariće često gostuje i Dragoslav Bokan koji također koristi svaku prigodu da oblati Hrvate. U Marićeve emisije su se uredno javljali i ratni zločinci Ratko Mladić I Veselin Šljivančanin.

Milomir Marić Započeo je je svoju novinarsku karijeru u beogradskom magazinu Duga, 1970ih. Postaje poznat praveći intervjue s jugoslavenskim disidentima,između ostalih s Franjom Tuđmanom, kojeg je intervjuirao 1981.

Tijekom vladavine Slobodana Miloševića obnaša službu glavnog urednika magazina Duga. Iako je magazin povremeno kritizirao režim Slobodana Miloševića, Miloševićeva supruga, Mirjana Marković, imala je svoju kolumnu u magazinu u to vrijeme, koja je ismijavana zbog svoje poetske naivnosti. Tijekom ovog perioda, novinarka Duge Dada Vujasinović, umire od posljedica ranjavanja vatrenim oružjem pod čudnim okolnostima (iako je službeno objavljeno da je to bilo samoubojstvo).