Boris Mišević izložen govoru mržnje: Nakon svih pritisaka evo krenule su i ove divne šovinističke poruke. Diraju u moju majku

Boris Mišević izložen govoru mržnje:  Nakon svih pritisaka evo krenule su i ove divne šovinističke poruke. Diraju u moju majku

Novinar Boris Mišević izložen je primitivnim napadima i vrijeđanju na nacionalnoj osnovi.

“Nakon svih pritisaka evo krenule su i ove divne šovinističke poruke. Laži i diranje u moju majku. Spominjanje nacionalnosti kao pokušaj diskreditacije! Bravooo majstori!! Što je sljedeće baš me zanima. Kad vidim ovakve ljigarije, one me samo učine jačim i spremnijim u borbi za normalan život”, napisao je Boris Mišević.

Izvjesni Ilija Rozić je na rimitivno na nacionalnoj osnovi vrijeđao Borisa Miševića i njegovu majku. Boris koji je s 10 godina došao u Zagreb iz Beograda jer mu je majka dekretom druga Tita poslana da bude guvernerka Hrvatske narodne banke, dobro se uklopio u ovome društvu, ima hrvatsko i svoje srpsk državljanstvo.

Radi svoj posao profesionalno koliko mu prilike dozvoljavaju”, napisao je Ilija Rozić na što mu je Boris Mišević odgovorio.

“Moja majka je bila jedan od boljih stručnjaka direktora deviznih rezervi. Nije bila guvernerka. Drug Tito je već bio mrtav kada smo se preselili u Zagreb tako da ste malo promašili”, stoji u Miševićevom odgovoru. Uslijedile su reakcije i brojni komentari u kojima se daje potpora napadnutom novinaru.

“Najbolje je to ignorirati. FB privlači i mnoge koji nemaju ni pameti ni osnovno poštovanje prema drugim ljudima. Živio dragi Boris”, napisao je saborski zastupnik Stjepo Bartulica.