Bulj oštro udario po Bartulici i njegovom vozaču: Nisam se borio za Hrvatsku u kojoj kriminalac vozi Ferrari

Bulj oštro udario po Bartulici i njegovom vozaču: Nisam se borio za Hrvatsku u kojoj kriminalac vozi Ferrari

Stipo Mlinarić Ćipe komentirao je vožnju Stjepe Bartulice u Ferrariju.

“Ja to nikad ne bih napravio, po meni to nije trebao napraviti. Nisam to ni znao, otišao sam doma oko ponoći. Vidio sam Ferrari, ja sam mislio da je to neki gost hotela. Otišao sam kući u sivoj CityGo maloj Škodi”, kaže Stipe Mlinarić Ćipe.

Na pitanja  Anke Bilić Keserović je li ovaj potez naškodio stranci, Mlinarić odgovara da ne zna. “To će se vidjeti kasnije. Mislim da to nije trebalo”, kaže.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Marija Selak Raspudić otkrila s kim pregovara o suradnji: A dala je i “šifriran” odgovor o mogućem povratku u Most

Pri dolasku na sjednicu Predsjedništva o Bartulici i crvenom Ferrariju pitali smo i dopredsjednika DP-a Marija Radića.

“Ne provjeravamo mi tko se kako vozi”, kaže on. Također je rekao da ne zna tko je vozio Bartulicu, a na daljnja pitanja novinara odgovaro je protupitanjima.

“Jeste se vi raspitivali i što ste saznali? To je to. Ne znam što je htio postići, zašto njega ne pitate? Ja mislim da je narod rekao…”, rekao je Radić novinarima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Miroslav Škoro pokušava “parazitirati” na Vatrenima: A možda je i ovaj put pogriješio

Miro Bulj je oštro kritizirao Stjepu Bartulicu i njegovu vožnju u Ferrariju.

“Istinske domoljube i vjernike ne predstavljaju Bujanci i slični, a posebno ne osuđeni kriminalci niti se pošten čovjek s kriminalcima druži.

Foto: Pixabay

Takvi ne predstavljaju običnog Hrvata koji pošteno živi od svoga rada i koji se Bogu moli, ali se s vjerom u Boga kao ni s domoljubljem ne busa u prsa niti koristi Boga i Hrvatsku za sebične interese.

Takvi ne samo da ne predstavljaju tihu većinu domoljubne i vjerničke Hrvatske nego je sramote i nanose joj štetu.

Takvi dođu onima koji ne vole ni Hrvatsku ni našu vjeru kao naručeni jer sve domoljube i vjernike prikažu kao takve.

Za Hrvatsku kriminalaca koji voze Ferrarije se nisam borio niti je to moja Hrvatska ni moje društvo”, zaključio je Bulj.

Reagirala je i saborska zastupnica Dalija Orešković čiju objavu prenosimo u cijelosti.

“To su te tradicionalne vrijednosti onih koji koji za sebe kažu da stoje na braniku očuvanja kulturne i duhovne autentičnosti hrvatskog naroda. Postotak glasača koji se s njima identificira pokazuje kuda i kome ide Hrvatska”, poručila je Orešković.