Ćiro se jednom prilikom požalio da mu djeca nisu složna: A za sve je krivo njegovo bogatstvo

Ćiro se jednom prilikom požalio da mu djeca nisu složna: A za sve je krivo njegovo bogatstvo

Nakon komemoracije koja je započela u 10 sati u dvorani Vatroslava Lisinskog, na zagrebačkom Mirogoju u 14 sati krenuo je i sprovod, posljednji ispraćaj legendarnog Miroslava Ćire Blaževića koji je preminuo 8. veljače u 88. godini života.

Među uzvanicima našla se krema društvene i sportske scene Hrvatske, kao i njegova obitelj koju domaća javnost rijetko ima prilike vidjeti.

Ipak, Ćiru smo u šetnji Zagrebom kao i u njegovom kafiću Charlieju najčešće mogli vidjeti sa sinom Miroslavom juniorom, javlja Story.

Upravo je on na očev sprovod stigao sa suprugom i djecom, sinom Damjanom i kćeri Mavie. Brat i sestra sjedili su jedan pored drugoga, dok je majka stajala s njihove desne strane. Inače, posljednji smo ih put u javnosti na okupu mogli vidjeti na premijeri dokumentarnog filma Irene Škorić o Miroslavu Ćiri Blaževiću gdje su mu bili najveća podrška.

Uz Ćiru Juniora, Miroslav ima i dvije kćeri, Barbaru i Katarinu, a upravo smo sada mogli vidjeti Barbaru koja je na sprovodu stajala kraj svoje majke.

Inače, jednom je prilikom Ćiro za Story.hr progovorio o svojoj obitelji i otkrio da mu je jako teško jer njegova djeca nisu složna, a razlog njihovih nesuglasica je njegovo bogatstvo. ‘A ima ga dovoljno za sve’, naglasio je Ćiro.

Ćiro se jednom prilikom požalio: Žao mi ješto mi djeca nisu složna. A za sve je krivo njegovo bogatstvo.

Tada je rekao još nešto.

-Već godinu i tri mjeseca imam rak, a od tada moje kćeri nisu pitale: Kako si, tata? Slobodno to napiši, rekao j eĆiro za Story.

Na slici: Obitelj Ćire Blaževića

Foto: Hina