Ćiro svo bogatstvo ostavio sinu Miroslavu: Kćeri nisu dobile ništa

Ćiro svo bogatstvo ostavio sinu Miroslavu: Kćeri nisu dobile ništa

Miroslav Ćiro Blažević, jedan od najuspješnijih hrvatskih nogometnih trenera svih vremena, preminuo je u veljači ove godine, a njegova ostavština i dalje privlači pozornost javnosti.

Prije smrti Ćiro je bio zabrinut za svoju imovinu i brinuo se za to kako će biti raspoređena nakon njegove smrti. Potpisao je ugovor o doživotnom uzdržavanju u siječnju ove godine, u kojem se navodi da će se gotovo sva njegova imovina prenijeti na sina Miroslava. Tako je odmah nakon Ćirine smrti, kako pišu 24sata, Miroslav postao vlasnik dva stana u Zagrebu, pola kuće u Kraljevici, tri osmine druge kuće u Kraljevici i zemljišta u tom gradiću.

Brinuo se Ćiro i da mu supruga Zdenka bude zbrinuta, a od nekretnina na nju je sad ostala samo polovina kuće u Kraljevici. Ćiro, kažu upućeni izvori, nije bio baš u naročito dobrim odnosima s djecom, pogotovo kćerkama. Želio je prije smrti raspodijeliti imovinu, kako ne bi došlo do svađa, neugodnih “javnih rasprava”, ali nije uspio. Prije nekoliko godina navodno je imao ponudu od nekoliko miliona eura za kuću u Kraljevici, bio je spreman to prodati i podijeliti “lovu”.

Predložio im je da podijele na četiri djela, ali djeci je bilo premalo, kažu izvori. U jednom trenutku odustao je od te ideje. Bilo mu je, očito, lakše sve prepustiti sinu Miroslavu. Informacije koje ima 24sata govore i kako barem zasad nema nikakvog osporavanja ugovora i upisivanja Miroslava na očevu imovinu.

Na slici: Gordan Jandroković i Miroslav Blažević mlađi (sin Ćire Blaževića)

Foto: Hina