Članica naprasno ugašene “Marijine farme” okušala se na izborima: Evo kako je prošla

Članica naprasno ugašene “Marijine farme”  okušala se na izborima: Evo kako je prošla

Sofija Bukvić, koja je 2019. bila članica naprasno ugašene udruge “Marijina farma”, okušala se na izborima. Ona je kao nositeljica stranke Centar sudjelovala na izborima za mjesne odbore, konkretno MO Zamet, ali nije izabrana.

Rezultati izbora pokazuju da je Centar dobio 30 glasova, od ukupno 540 birača koji su izašli na izbore. S tim brojem glasova nisu ušli u MO Zamet, nego je izabrano 7 članova s listi HDZ-a, SDP-a i IDS-a.

Članica “Marijine farme” Sofija Bukvić, inače je iz stranke Centar (nastala spajanjem nekadašnje Pametno bračnog para Puljak i Stranke s Imenom i Prezimenom Dalije Orešković).

Kao predstavnica te stranke Bukvić se 2020. nalazila na koalicijskoj listi (Stranka s Imenom i Prezimenom – Pametno – Fokus) za Hrvatski sabor u 8. izbornoj jedinici, javlja Narod.hr.

Bukvić je prije bila članica SDP-a, što je moguće vidjeti na stranicama riječkog SDP-a.

Sofija Bukvić, kako sama kaže u intervjuu 2019., godinama je radila u financijama u Domu zdravlja.

Podsjetimo, predsjednica naprasno ugašene udruge “Marijina farma” bila je Marija Ivaniš, docentica Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci. Ona je inače kći riječkog političara Nikole Ivaniša koji je počasni predsjednik PGS-a. Ivanišu je podršku u kandidaturi za gradonačelnika Rijeke dao i bivši predsjednik RH Stjepan Mesić i to na lokalnim izborima 2021. godine.

Na slici: Marija Ivaniš i Sofija Bukvić

Foto: HRT Rijeka