Čudan izbor: Rođen i odrastao u Rijeci, a izabrao Srbiju

Čudan izbor: Rođen i odrastao u Rijeci, a izabrao Srbiju

Prije dvije i pol godine Marko Radulović odbio je igrati vaterpolo pod hrvatskom zastavom nego se odlučio nastupati za srpsku vaterpolsku selekciju. Bila je to odluka koja je poprilično šokirala javnost, ali 22-godišnjak rođen u Rijeci očito se odlučio na čudan put u karijeri pa je do sada promijenio čak pet klubova. 

Svojevremeno je bio juniorski reprezentativac barakuda i jedan od najtalentiranijih vaterpolista svoje generacije, igrao je za riječko Primorje do 17. godine kada se odlučio na odlazak u Vojvodinu, a nastupao je i za Radnički iz Kragujevca i Niša. Prije nekoliko dana napustio je Radnički i otišao igrati za Novi Beograd, govori se kako ima problema sa disciplinom pa ga se Radnički odlučio riješiti. Inače, ekipa iz Novog Beograda je veliki rival Radničkom pa je uspio ponovno dobrano iznenaditi vaterpolo javnost, javlja Večernji list.

– Marko Radulović je otišao iz kluba. Nije bio zadovoljan u Radničkom, ali ni mi nismo bili zadovoljni s njim. Sporazumno smo se rastali i želimo mu puno sreće u nastavku karijere – objavili su iz Radničkog.

Već dugo vremena je Radulović izvan sustava hrvatskog vaterpola, u podatkovnoj bazi našeg saveza nema nikakvih informacija o mladom vaterpolistu. Nije se odazivao pozivima Hrvatske i logično je kako nema smisla na njega više računati.

Foto: Screenshot