Čudna izjava Zorana Milanovića: Jutros sam se okrenuo u krevetu i nisam vidio Škoru, ništa mi nije smrdjelo

Čudna izjava Zorana Milanovića: Jutros sam se okrenuo u krevetu i nisam vidio Škoru, ništa mi nije smrdjelo

Predsjednički kandidat Zoran Milanović u petak je na Sajmu pršuta u Tinjanu komentirao tu deliciju, ali i aktualne političke teme.

“Miris pršuta mi je poznat od ranog djetinjstva jer je moj dida radio pršut u Dalmaciji. Sjećam se još tih skromnih konoba i prvih istarskih pršuta ’76. u Rovinju. U Kanfanaru sam jeo prvi istarski pršut u životu”, kazao je Milanović pa se prebacio na političke teme, javlja RTL.

Na tvrdnju da je predsjednica Grabar-Kitarović rekla kako se “neće sučeljavati s običnim građanima i onima bez programa”, Milanović je kazao da je on običan građanin, a protukandidatkinju je nazvao “polutehničkom predsjednicom”.

“Ponosan sam na to što sam običan građanin. Nisam ponikao ni iz čijeg kabineta, nisam dodavao papire Sanaderu… Nisam ni Račanu, što bi mi bio puno manji problem, ali nisam”, rekao je Milanović kritizirajući Grabar-Kitarović. Dodao je da ne voli riječ sučeljavanje, nego preferira: debatu. “Sučeljavaju se goveda”, kazao je Milanović te dodao kako on ne inzistira na debati.

“Imate predsjednicu koja se sakrila iza svoje mutne stranke. To je mutna stranka i otac zlostavljač hrvatske države i hrvatskog naroda već 30 godina i zbog toga sam ponovno u politici. To više ne mogu gledati”, kazao je Milanović te dodao da se Grabar-Kitarović boji debate.

Osvrnuo se i na predsjedničkog kandidata Miroslava Škoru koji je rekao da bi debata trebala biti popodne jer je aludirao na to da Milanović ne ustaje rano.

“Mogao bi biti malo pristojniji, kad već nema stila. Jer moja žena zna kad ja ustajem. Jutros sam se okrenuo u krevetu i nekako njega nisam vidio, ništa mi nije smrdjelo, bila je moja žena kraj mene”, kazao je Milanović i dodao da ustaje oko 7 ujutro.

“Prekasno liježem, a ustajem u 7. Ali kako on to zna? Kako bi bilo da ja malo njemu kopam po krevetu?”, poručio je Milanović Škori.

Foto: Hina