Dario Hrebak otvoreno progovorio o sukobu s Raspudićem: Kad se netko nabaci blatom, ja mu znam uzvratiti

Dario Hrebak otvoreno progovorio o sukobu s Raspudićem: Kad se netko nabaci blatom, ja mu znam uzvratiti

Predsjednik HSLS-a Dario Hrebak uvjeren je da mnogi od onih kojima ankete daju dobre rezultate, neće tako dobro proći. Kaže da je HSLS prirodan saveznik HDZ-a i ima puno povjerenje u Andreja Plenkovića.

Hrebak kao šef stranke nastupa u 2. izbornoj jedinici, najtežoj po svim ocjenama.

„Uvijek je bilo neizvjesno. Zadnji put na izborima naša koalicija, HDZ i HSLS, pobijedila je sa 0,2 posto, predzadnji put 0,7 posto. Svi su nas ovog puta otpisali, ali nas ankete podržavaju, u egalu smo. Po svemu ovo je mrtva trka između koalicije HDZ-a i HSLS-a i Restart koalicije“, rekao je i dodao da se nada dobrim rezultatima i u 1. izbornoj jedinici, javlja N1.

„Nema toga tko može sam postići uspjeh u 2. izbornoj jedinici“, kazao je.

U njegovoj izbornoj jedinici, konstatirao je voditelj, vrlo je eksplozivno; sukobili su se Milan Bandić, Nino Raspudić, Rajko Ostojić, Gordan Jandroković, čak se i sam Hrebak sukobio s Raspudićem. Hrebak je rekao da ne može dopustiti da netko negira rezultate koje Bjelovar postiže s njim kao gradonačelnikom.

„Kad te netko napadne, ja uvijek nastojim uzvratiti dobrim riječima, ali nekad se mora uzvratiti… Nemam dlake na jeziku, pa kad se netko nabaci blatom, ja mu znam uzvratiti. Neće nitko u Bjelovaru prodavati maglu“, kazao je.

Pritom je posebno prozvao „one koji nemaju prebivalište u 2. izbornoj jedinici , a dolaze tu obećavati brda i doline“. Tu ga je voditelj podsjetio da u 2. izbornoj jedinici ne živi niti Jandroković koji nosi listu na kojoj se nalazi i on, Hrebak.

„On je tu živio cijeli život“, uzvratio je Hrebak.

Voditelj je rekao da je Jandroković tamo živio pola života. Na to je Hrebak rekao da je s Jandrokovićem surađivao još dok je on u Bjelovaru bio u ogranku HDZ-a i da to ne može biti primjer „onih drugih“:

„ Nikad nisu živjeli na ovom području, a nose liste na ovom području.“

Foto: Damir Senčar/Hina