DEMOKRŠĆANI NA KVADRAT: HDZ na svoju listu stavio i istaknutu članicu Društva ljubitelja Josipa Broza Tita

DEMOKRŠĆANI NA KVADRAT: HDZ na svoju listu stavio i istaknutu članicu Društva ljubitelja Josipa Broza Tita

Predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković u veljači je sudjelovao na 33. rođendanu riječkog HDZ te tom prigodom pozvao sve članove i simpatizere da izađu na predstojeće izbore za mjesne odbore koji će se održati 12. ožujka ove godine ”kako bi HDZ pokazao da je i u Rijeci najjača politička snaga”.

Tako se na listi HDZ-a za nedjeljene mjesne izbore i to za izbor članova Vijeća mjesnog odbora Školjić-Stari Grad našla jedna zanimljiva HDZ-ovka.

Nositelj liste je Nenad Radanović,  druga na listi je Ivka Vidak, iza nje se nalazi Davor Predovan, četvrti je Zlatko Karlović, dok je posljednja na listi Brankica Grabar.

Posljednja je posebno zanimljiv izbor, javlja Direktno.

Naime, Brankica Grabar poznata je i kao istaknuta članica Društva ljubitelja Josipa Broza Tita u Rijeci.

Kako se ona našla na listi HDZ-a za mjesni odbor te je li vrh stranke upoznat s njenim odobravanjem i divljenjem komunizmu, za sada nije poznato.

Istaknimo i za kraj kako je Andrej Plenković u svojoj posjeti riječkom HDZ-u rekao kako stranka ”vodi politiku koja paše hrvatskom narodu i u našim javnim politikama građani se mogu pronaći”, te dodao: ”Zato vas sve pozivam da na mjesnim izborima pokažete snagu i da to bude signal i poticaj svima nama da s optimizmom ulazimo u super izbornu 2024. godinu”.

Foto: Hina