Desna oporba o angažmanu glumca Janka Popovića Volarića na ljevičarskom prosvjedu: On im je nekakav Sergej Trifunović. Kako domišljato

Desna oporba o angažmanu glumca Janka Popovića Volarića na ljevičarskom prosvjedu: On im je nekakav Sergej Trifunović. Kako domišljato

Poznati glumac Janko Popović Volarić i glazbenica Ivanka Mazurkijević voditelji su programa prosvjeda protiv HDZ-a koji je na zagrebačkom Markovom trgu organizirala oporba.

43-godišnji Janko je glasno s pozornice poručio kako je danas njegovom sinu rođendan i da je ovo najbolji poklon koji mu može pokloniti.

Glumac je sina Davida dobio sa samo 18 godina, a koji već ima glumačkog iskustva, kao i onog iza kamere jer je tonski majstor i njih dvojica često surađuju na televizijskim i filmskim projektima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Ljevičarski novinar i aktivist: Kad bi barem SDP odbacio desničara Zorana Milanovića

Iako je između njih razlika od 18 godina, složni su i izgledaju poput braće, javlja Dnevnik.hr.

”Zajedno smo gostovali na ”Dar Maru”, ja kao glumac, on kao ton majstor, tako da smo se sretali, bilo je smiješno, ja snimam pa čujem da se smije pa mi je smiješno i tako. Mi smo se stalno susretali u ”Ponosu Ratkajevih”, glumio me ko malog, pa smo zajedno bili u predstavi u Histrionima. Ne zanima ga gluma, ali pred njim točno zna što mislim, točno zna što hoću, u glavi mi je, znam da me čita. Teže mi je pred njim glumiti nego pred ekipom. Da mu slažem bojim se da bi me odmah pročitao, ali je i obrnuto, pa sam ja tu u prednosti”, izjavio je Janko jednom prilikom za IN Magazin.

Politički i voditeljski angažmana Janka Popovića Volarića kratko je komentirao Igor Peternel.

“Janko Popović Volarić im je Sergej Trifunović?Kako domišljato”, naglasio je Petrnel dodajući da se na Markovom trhu okupilo malo ljudi.

“Ajmo malo objektivno rekapitulirati:

– devet stranaka zajedno

– vrlo politički zaoštrena i polarizirana situacija

– jasan i definiran povod

– objektivno, iritantna vlast

izborno je vrijeme

– predsjednik republike na njihovoj strani

– svi mainstream mediji na njihovoj strani

– “kulturna” scena na njihovoj strani

– NGO na njihovoj strani

– politicki vladaju Zagrebom

– proljetni subotnji dan

Malo je to ljudi! Ma koliko ih mediji tješili i napumpavali. Jako malo!!

Radio 101 im ostaje i dalje nedosanjan san”, zaključio je Peternel.

Podsjetimo, prije nekoliko godina vođa srpske oporbe bio je glumac Sergej Trifunović.