Dobro informirani novinar otkrio kako je reagirao Ronaldo kada je saznao da je Luka Modrić osvojio Zlatno loptu: Bilo je jako neugodno

Dobro informirani novinar otkrio kako je reagirao Ronaldo kada je saznao da je Luka Modrić osvojio Zlatno loptu: Bilo je jako neugodno

Robert Matteoni podijelio je uemisiji EURO 2024  informaciju o Ronaldovoj reakciji na Zlatnu loptu Luke Modrića 2018. godine.

– Ronaldo je fantastičan nogometaš, fantastičan realizator. Kao osoba je isto dobar, radio sam s njim dva razgovora, stvarno je bio izvanredan, produživao je razgovor za pola sata iako smo imali termin 10-15 minuta. No on dobije tri Maybacha na poklon, pokazuje to na Instagramu i onda to kod nekih ljudi stvara averziju, rekao je Matteoni i podijelio još nešto:

–  Pouzdano znam, iz najpouzdanijih izvora, kad je čuo da je Luka Modrić dobio Zlatnu loptu, onaj koji mu je to priopćio je prekinuo sastanak i otišao jer je bio jako, jako neugodan… To prema igraču s kojim je dijelio svlačionicu i koji mu je namjestio ne znam koliko golova, baš nije lijepo,  kaže HTV-ov stručni sukomentator.

Portugal je bez problema s 3:0 pobijedio Tursku. Anton Samovojska, Robert Matteoni i Mario Cvitanović izmijenili su prve dojmove nakon utakmice kojom su Portugalci osogurali prvo mjesto u skupini F i osminu finala.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Joško Jeličić nikad oštriji: Ovo nije demokracija, ovo je diktatura mediokriteta. Mediji siju crnilo, a skupljači klikova pune bisage

– Dobra utakmica, koju je Turska izgubila u prvom poluvremenu, s obzirom da su imali 1:0, imali su tad dvije-tri situacije, no pogrešne odluke i ideje kod zadnjeg pasa stajale su ih je da uopće ne dođu do šuta, nego prepuste kontru Portugalu. Portugal je svoje šanse, odnosno dva kiksa zadnje linije iskoristio, pa je drugo poluvrijeme bilo samo čekanje kraja, smatra Mario Cvitanović.

– Turska je ovu utakmicu izgubila i prije utakmcie, jer je razlika u kvaliteti evidentna. Kad je tako, ako jača momčad odigra u svom standardu, to je to, a Portugal je to, iako nije briljirao, danas uradio, dodao je Robert Matteoni.

 Anton Samovojska kaže:

– Drugo poluvrijeme je bilo dokaz ovoga što Robert govori. Razlika ovih momčadi je nebo i zemlja. Jedna detalj mi je nejasan. Ja bi ovu utakmicu kao trener iskoristio da promoviram Gulera, koji je ušao u drugom dijelu, kad je sve gotovo, što je ubitačno za tu djecu, za mlade igrače.

Belgija je pobijedila Rumunjsku s 2:0 i posve vratila neizvjesnost u skupini E, u kojoj sve četiri momčadi imaju po tri boda uoči zadnjeg kola.

– Odmah je zagospodarila terenom, vidjelo se koliko su željni da odmah usmjere utakmicu u svom smjeru. Taj rani gol im je dao dodatni vjetar u leđa. Cijela utakmica je bila jednosmjerna ulica, Belgija je slavila 2:0, a moglo je biti i više, rekao je Mario Cvitanović, dok se Anton Samovojska osvrnuo na dva belgijska velemajstora:

– Secirati Kevina De Bruynea zaista nije potrebno, on je nogometni velemajstor, to je pokazao i danas. On je ovu utakmicu prelomio. Nije imao optimalnu sezonu u Manchester Cityju, jer se hrvao s ozljedama, ali ovdje se približio razini pravoga De Bruynea, i to je odlično, rekao je Samovojska i nastavio:

– No moram ostati na Lukakuu, imao je on i ovdje promašaja, ali toliko je zavrijedio gol da je to neopisivo. Morao je danas postići taj pogodak, ovdje su mu dva centimetra nedostajala. Sve je famozno učinjeno, pas na njega fantastičan, realizacija mirna, sve super, dodao je Samovojska misleći na situaciju iz 64. minute, kad je Lukaku zabio, a gol je poišten zbog centimetarskog zaleđa.

Foto: Hina