Domovinac Igor Peternel komentirao izbore u Francuskoj: Mediji cinično lažu

Domovinac Igor Peternel komentirao izbore u Francuskoj: Mediji cinično lažu

Francuski predsjednik Emmanuel Macron nalazi se u neodrživoj situaciji, rekla je Marine Le Pen iz francuske krajnje desne stranke Nacionalno okupljanje (RN), nakon što je prema izbornim anketama ljevičarski savez neočekivano na izborima osvojio najviše mandata u parlamentu.

Projekcije anketara temeljene na prvim rezultatima pokazale su da je RN na trećem mjestu, iza lijeve koalicije Novog narodnog fronta (NFP) i Macronovog centrističkog bloka, iako je vodio u anketama uoči nedjeljnih izbora. Međutim, Le Pen je rekla da je RN izgubio samo zbog taktičkog dogovora između NFP-a i Macronovog tabora.

– Naša pobjeda je samo odgođena, rekla je Le Pen

Izbore u Francuskoj komentirao je i domovinac Igor Peternel.

“Što je danas pokazala Francuska? Ništa što već nismo znali. Da će globalistička najdublja država prihvatiti i organizirati svaki savez – od ekstremne ljevice pa do marsijanaca samo da suverenistička, nacionalna opcija koja nudi normalne vrijednosti ne pobijedi. Sve trikove izbornog inženjeringa će upotrijebiti da to spriječe.

Naravno, uz pomoć mainstream medija koji će takvu koaliciju “svi protiv jednoga” iznijeti! I onda još cinično lagati kako je suverenisticka stranka do nogu potučena”, ističe Igor Peternel.

Foto: Hina