Dragana Jeckov i dalje tvrdi da nije sređivala potpore svom susjedu: Što će reći kada bude svjedočila na sudu

Dragana Jeckov i dalje tvrdi da nije sređivala potpore svom susjedu: Što će reći kada bude svjedočila na sudu

Saborska zastupnica SDSS-a Dragana Jeckov za N1 je odgovorila na optužbe Mostovog Nikole Grmoje koji je rekao da je tvrtka koja je dobila poticaj u vlasništvo njenog prvog susjeda.

“Mi smo se zalagali za programe usmjerene na područja naseljena pripadnicima nacionalnih manjina sukladno programu Vlade RH. Zašto? Zato jer su u pitanju najnerazvijenija područja RH. Tim programom trebala su biti zadovoljena dva važna principa: regionalna zastupljenost i etnička pripadnost nacionalnih manjina uz to da su mogli sudjelovati svi stanovnici nerazvijenih područja”, rekla je Jeckov.

Dodala je da se kao “zastupnica s područja istočne Hrvatske trudila da o natječajima informiraju sve one koji žive na takvim područjima kako bi se javili i iskoristili sredstva koja su im namijenjena”.

“Što se tiče poduzetnika iz Negoslavaca, istina je jedino da živimo u istoj ulici što je i on potvrdio te između nas ne postoji nikakva druga povezanost”, rekla je Jeckov.

Kaže da s potpredsjednikom Vlade Borisom Miloševićem surađuje dugo, a poznaje ga kao vrijednog i principijelnog čovjeka.

“U vezi izjava onih koji me neosnovano optužuju i pripisuju mi ono što ni u ovom, ni u drugim slučajevima nisam radila, reći ću samo jedno, mi, zastupnici srpske nacionalne manjine navikli smo, da nas se blati, optužuje i pripisuju nam stvari kojima je cilj da se oteža ili onemogući naš rad, kako u Hrvatskom saboru, tako i u hrvatskoj politici općenito”, kazala je.

“Iz Uskoka me nisu zvali. Nitko me nije kontaktirao. Da ću biti svjedokinja doznala sam iz medija”, rekla je Jeckov.

Foto: Hina