DRAMA NA PREMIJERI OPERE: Glumcu pozlilo pa završio u bolnici

DRAMA NA PREMIJERI OPERE: Glumcu pozlilo pa završio u bolnici

Nacionalni prvak splitskog HNK Ivica Čikeš, kojemu je večeras pozlilo prije nastupa na premijeri opere Mila Gojsalića u HNK Split zbog čega je predstava prekinuta, nalazi se na Odjelu neurologije KBC Split i trenutno je dobro, doznaje se u bolnici.

Čikešu je pozlilo nakon što je završio prvi čin opere koju je pratila publika u punom gledalištu. Prije nego li je trebao izaći na veliku scenu, požalio se kolegama van scene da ima vrtoglavicu pa mu je u pomoć pristigao ravnatelj županijskog Zavoda za hitnu medicinu dr. Leo Luetić i predstojnica Klinike za unutarnje bolesti dr. Daniela Marasović Krstulović, javlja Novi list.

U bolnici se doznaje da mu je tlak bio iznimno visok, trenutno je na opservaciji na kojoj bi se točno trebalo utvrditi zbog čega mu je pozlilo. U KBC Split je prevezen kolima Hitne medicinske pomoći i u bolnici će ostati cijelu noć.

Intendant HNK Split Srećko Šestan je za Hinu izjavio da će se reprizna izvedba za nedjelju najvjerojatnije odgoditi pogotovo zato što Ivica Čikeš nema zamjenu za svoju ulogu.

Foto: Hina