Drama u obiteljskoj kući Harisa Džinovića: Odbjegla supruga Melina iznenada se pojavila, a on završio u policiju. Pet sati davao iskaz

Drama u obiteljskoj kući Harisa Džinovića: Odbjegla supruga Melina iznenada se pojavila, a on završio u policiju. Pet sati davao iskaz

Melina Džinović sinoć je upala u kuću svom bivšem suprugu Harisu. Donedavni bračni par nakon toga završio je u policiji, a Haris se potom oglasio, te otkrio da smatra da je Melina imala namjeru da ga isprovocira kako bi fizički nasrnuo na nju.

„Ja sam pozvan u svojstvu građanina, nisam ni priveden, ni optužen, ni bilo što drugo. Kao ni druga strana. Došao sam i zatekao sam Melinu tu u kući i zamolio sam je najpristojnije da ode jer nema pravo boravka tu, s obzirom na to da živi u drugom dijelu grada, što ona nije htjela. Onda sam konsultirao odvjetnika i je rekao: „Pozovi policiju.“ Ja sam pozvao policiju koja je došla. Razgovor sa mnom, razgovor s njom, razgovor s djecom… Zamolili su da odemo do policijske stanice u svojstvu građana, ne privedeni, što je vrlo važno, da damo izjavu. Otišli smo i dali smo izjave i to je cijela priča“, rekao je Haris, pa dodao:
„Ona nema pravo dolaziti . Ona je napustila ovo, otišla je odavde i živi u drugom dijelu grada, u drugoj stambenoj jedinici. Ima pravo doći po garderobu i po svoje stvari, ali nema pravo ovdje boraviti. Tu je točka“.

Haris je pet sati proveo u policijskoj stanici, a sada je objasnio što je točno tamo radio i zbog čega se toliko zadržao, javlja Nova.rs.

„Zato što su to bili dugi izvještaji, u davanju izjava… Jedno, pa drugo, pa treće, i tako“.

Haris tvrdi da je Melina imala namjeru da ga zatvori iza rešetaka.

„Mislim da je cilj bio čista provokacija, namještena varijanta, ne bih li ja posegao za nekakvim nasiljem, pa da me onda zatvore, da dođe policija da me uhapsi radi nasilja u kući… Naravno, to se nije dogodilo, jer nisam toliko naivan pa znam što smijem, što ne smijem“, istakao je Haris.

Melina je po dolasku u policijsku stanicu navela kako je došla prijaviti nasilje koje trpi dvije godine što je Haris sada demantirao.

Melina Džinović
Melina Džinović

„Nikad je nisam udario, prema tome – nasilja nema. Nikad u životu! Za 20 godina, što je i ona izjavila, tako da je to čista laž“, jasan je bio pjevač za „Blic“.

Melini i njemu je izrečena hitna mera zabrane prilaska i komunikacije od 48 sati, ali Haris smatra da bi trebalo trajati puno duže.

„To zavisi od tužitelja, ali ta zabrana bi trebala trajati 180 godina“, rekao je on, pa otkrio kako djeca Đina i Kan podnose sve što se događa u obitelji.

„Šokantno podnose, jer je to čista namjera bila da im se otac zatvori“, istakao je pjevač za „Telegraf“, te dodao da se Kan i dalje ne čuje sa majkom.

„Ne znam da li se čuju, ne čuju… Znam da se Kan ne čuje s njom već skoro dva mjeseca. Ni poruke, ništa. Ona je prvo bila ljuta na njega, a onda je djetetu pukao film i rekao je: ‘Ćao, doviđenja’“.