Drama u zagrebačkoj gimnaziji: Upala nepoznata osoba s nožem

Drama u zagrebačkoj gimnaziji: Upala nepoznata osoba s nožem

U zgradu zagrebačke Klasične gimnazije danas je u popodnevnim satima za početka nultog sata druge smjene u razred u kojem se bili učenici i nastavnik upala nepoznata osoba naoružana, prema prvim informacijama, nožem. Policija je odmah stigla na mjesto događaja i još uvijek odrađuje razgovore s učenicima.

-Reagirali smo prom promptno i brzo. Nitko nije ozlijeđen a sada je sve na policiji da ustanovi o kome se radi. Nisam bila prisutna, ali prema saznanjima bilo je prijetnji, a nepoznata osoba u zgradu je ušla nakon početka nultog sata – poručila je ravnateljica zagrebačke Klasične gimnazije. Kako je napomenula ono što je sigurno da osoba koja je upala u školu u tijeku smjene učenika XVI. gimnazije koji su nastavu imali ujutro i učenika Klasične gimnazije koji nastavu imaju sada popodne nije učenik niti jedna od navedenih srednjih škola, javlja Večernji list.

-Sada pokušavamo pomoći učenicima koji su uznemireni događajem – kazala je ravnateljica poručivši da učenici ostaju na nastavi. Događaj je potvrdila i ravnateljica XVI. gimnazije kazavši kako su učenici te gimnazije završili s nastavom i nisu svjedočili događaju.

-Jedino što sam čula je da je netko izvana došao nožem i da su dva policajca trčala na drugi kat – kazali su iz XVI gimnazije.

Foto: Hina