Dramatična objava zlatne olimpijke: Osoba koju sam smatrala bliskom gušila je mog brata

Dramatična objava zlatne olimpijke: Osoba koju sam smatrala bliskom gušila je mog brata

Kninjanka Matea Jelić, zlatna olimpijska u taekwondou, objavila je Facebook status u kojem je opisala jako neugodno iskustvo. Njoj bliska osoba napala joj je brata ispred crkve, ali Matea je poručila da će sve oprostiti. Njezinu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti.

“Jučer u pet ujutro čekala sam brata da me odvede na pripreme i bila sam ljuta dok sam ga čekala jer sam bila umorna i u svojim mislima. Otišla sam sama i na kraju je došla do mene priča iza svega koja mi je slomila srce.

Osoba koju sam smatrala prijateljem i za čijeg oca sam se borila i donijela mu medalju s jednog natjecanja, jer im je obitelj snašla tragedija, to jutro napao je mog brata i gušio ga ispred crkve.

Drago mi je da nisam odmah znala ovo sve jer sam dobila dan da razmislim i odem na misu”, napisala je Matea i dodala:

“Poruka je danas bila da ljubimo svoje neprijatelje i molimo se za njih. Moja osveta sad je oprost. Zlo je jako moćno i ima ga svuda oko nas. Ali ljubav je jača. Ništa na ovom svijetu nije bitno i molim se za tebe zato šta znam koliko si roditelja već povrijedio jer si im dirao djecu. Isto tako želim da ti roditelji dobiju snage i vjere da ti oproste jer ja ne znam tu bol koju oni imaju dok gledaju djecu povrijeđenu. I nadam se da će ljubav Božja pobijediti ovo zlo koje si pokušao donijeti u moju obitelj”, javlja Večernji list.

Foto: Hina