Dramatična stituacija: Zašto je Jasmin Stavros premješten u drugu bolnicu?

Dramatična stituacija: Zašto je Jasmin Stavros premješten u drugu bolnicu?

Pjevač Jasmin Stavros sredinom tjedna sa zagrebačkog Rebra prebačen je u kliniku za plućne bolesti Jordanovac. Potvrdio je to i prof. Fedor Šantek, specijalist radioterapije i onkologije sa zagrebačkog KBC-a Rebro, kazavši da je pjevač prebačen u drugu bolnicu zbog komplikacija. Vijest je to koja je poprilično uznemirila Stavrosove kolege i obožavatelje, a tijekom dana otkriveno je i što se točno dogodilo da je glazbenik hitno morao otići u drugu bolnicu. 

Stavros je, naime, prebačen je s Odjela onkologije na zagrebačkom Rebru u susjednu Kliniku za plućne bolesti, a razlog preseljenja u drugu bolnicu je, kako piše Jutarnji list, nakupljanje vode u plućima. Dodaju i da su liječnici Stavrosu morali staviti dren da se stanje smiri, a iz bolničkih krugova saznaju i da je Stavros pri svijesti te da redovito dobiva terapiju za svoju primarnu bolest.

Podsjetimo, teška bolest Stavrosu je dijagnosticirana prije dva mjeseca.– Stalno sam u bolnici, nisam otad išao doma. Loše se osjećam, bole me leđa, sve. Svakakve lijekove protiv bolova mi daju, nešto pomogne, a nešto ne – rekao je Stavros tada.

Stavros je prvo liječen u Vinogradskoj bolnici, a potom je prebačen u KBC Rebro u Zagrebu, gdje je nastavio liječenje prije nego što je otišao na Jordanovac. U drugu bolnicu glazbenik je prebačen na vlastiti zahtjev, ali i po preporuci liječnika.

– Pacijent se nalazi kod nas na liječenju. Kao i za svakog pacijenta, činimo sve kako bismo mu pomogli u oporavku. Trenutačno prima zračenje, a o ostalim detaljima liječenja ne mogu govoriti – ranije je kazao ugledni zagrebački specijalist radioterapije i onkologije, prof. dr. Fedor Šantek za 24 sata.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Plenković i Pupovac ispunili neostvareni san Ive Sanadera: Kako su od Dežulovića i Ivančića napravili režimske novinare koji žive na državnim jaslama

Foto: Hina